Сакам нешто да прашам помош ако може. Ако на некој прoфил што те следи си стиснал unfollow , дали ќе може се уште да ми ги гледа сликите и на story? Инаку ми е приватен профилот не е public.
Откако ќе го отследиш, ти не можеш да му ги гледаш сликите и сторисот доколку е приватен, тој тебе може. Единствен начин за некој што те следи, да не ти ги гледа повеќе сликите е да го блокнеш.
Сега не може, со самото тоа што го блокираш правиш да те отследи, без разлика на тоа што после ќе го одблокираш.
Ако си го блокнала и одблокнала значи дека веќе не ти е следач, ако некој не ти е следач а профилот ти е затворен не може да ти гледа story.
Дали стига известување доколку некој направи скриншот на вашето стори? Досега немам приметено, ноо http://instagraphy.net/instagram-ispraka-notifikatsija-za-skrinshut/
Доста сум активна на инстаграм, особено периодов кога зема се поголем замав и стана многу поактуелен. Мене ми е океј, место кај што можам да се навратам и да видам моменти од мојот живот. Сторито ми е исто океј, но иритантни се овие - --------------- сториња
Она кога горе од екранот ќе ја видиш иконата на инстаграм и се радуваш на некој нов фолоу или лајк и гледаш дека е уствари нотификација за лајв.
Имам едно прашање. Утрово пред да одам на вежбање, се уклучив на инстаграм.Стегнав лајк на една не толку драга личност на инста што ја немам во пријатели и по една минута го тргнав лјакот. Да претпоставиме дека не била уклучена. Дали ќе и стаса известување?
Штом ќе го тргнеш лајкот, и известувањето го снемува. Ако не била таа личност пуштена, значи ништо не видела и нема ни да види
Си го заборавив pass од инстаграмот ама зачуван ми е во тел... никако не се одјавувам ама дали знае некој како да си го дознаам или да го сменам барем да си го знам на раат да сум
Дечки, што е финтава на инста денес со ова? Луѓево одма почнале ко луди да ставаат скриншоти со таг на... storie Мене фејк ми изгледа...