Како да го избришам инстаграмот? Значи да покажува instagram user. И да имам рок од 30дена да го вратам. Порано на гугл пишував delete instagram acc и ми излегуваше сега не може
Имам профил на инста на кој објавувам твитови Идеи како да го зголемам бројот на следачи?? Програма некоја да уредувам слики со текст??
Звукот на сториња не ми работи, а не е до мојот тел бидејќи на рилс и постови работи. Што да направам?
И мене некогаш така ми прави, го попуштам и намалувам скроз, ако нејкје така го гасам сторито и пак попуштам и намалувам па го уклучувам сторито, ако не помага ни тоа рестарт на тел секогаш помага
и на другите ако им треба, не го изгледав целото видео, можно е да е сменето сега но од прилики така е, јас порано вака го деактивирав
Здраво дечки дали имате проблеми со инстаграм? Конкретно не ми стигаат нотификации кога некој ќе ми прати порака?
Од вчера немам пристап на инстаграм профилот. Ми бараат да им пратам некое селфи дали ми е хакнат профилот а само што направив нов
Ова најверојатно на сите ќе ни се појави ради веродостојноста на профилот поради многу лажни профили.
Wow каков совет. Ваквите личности што прават вака премногу ме нервираат. Може многу лесно да се провери кој ме избришал.
Имам проблем со инстаграмов денес, не ми отвара видеа и реелс, стојат само како слика. Само кај мене е така или и друга го има проблемот?