Мене истово ми се случи и не можев да го вратам профилот, ако имаш твои слики на профил има опција да се сликаш и да им пратиш на инстаграм администраторите за они да верифицираат дека не е хакиран. У мојот случај ја немав мои слики и немаше како да докжам дека не е мој. А можно е да има и друга опција за која ја не знам, кога видов дека не го враќаат се откажав.
Не сака да ти се уклучи оти ти е суспендиран. Сега кога ќе се логираш преку апликација ќе ти се појави форма за внесување на податоци, внеси ги, и после ова ќе добиеш известување дали ќе ти го активираат повторно или не.
луѓе имам ставено мој број на инста и кога се најавувам од нов уред ми стига код на тој број како 2 factor authentication, во personal info исто ми стои бројот а сега горе над профилот мој ми се појави ко нотификација дека има опција да ставам број, а имам ставено. дали на некој друго вака му има стигнато исто па е ко автоматски без да провери претходно дали има број на акаунтот или што е работата?
Да да само ми падна чудно зошто оддамна имам ставено број, а сепак ми стигна известувањето. Ти имаше претходно веќе ставено број?
Кога одам во insights за сакам да си проверам гледаност, ми дава саѓо за 30 дена да видам Кога сакам да сменам за повеќе дена веднаш ми сеисклучуваа Инстаграм апликацијата Што е проблемот?
Повторно истиот проблем.Инста користам преку пц,и немам мобилен број во моментов.Што треба да направам?
Кај мене денес, многу врзо ги врти споделените стори и не можам но да ги стопирам. Има некој друг ваков проблем??
Follow Cop. Имај во предвид дека Инстаграм ваквите апликации ги детектира како спам и ќе те одлогира, па потоа ќе ти бара да смениш пасворд. Мене дури и ме блокна и 3 дена не можев да се логирам.