Ova mi se sluci so instagramot mi go isklucija vnesov kod sto mi go ispratija na emailot no ne se vrati Mnogu mi znaci instagramov imas 17k sledbenici ve molam nekoj ako znae da mi pomogne da se vrati
Што се случува со Инстаграм? Наеднаш голем број на профили кои ги следев не се достапни, како да имаат деактивирано акаунти. Се појави ова и кај некој од вас?
И мојот само што го исклучија. Пред да ми го исклучат, прочитав дека има масовно рендом деактивирање од страна на инста. Можеби е хакнатата платформата.
Здраво, и мојот профил е деактивиран. Се случи пред можеби 1 час. Им пишав и емаил и број, и кодот што ми го испратија го пишав. Ништо не се случи, на лаптоп само врти, а на телефон ми вели дека мојот username не постои. На лаптоп уште сум најавена, се надевам дека ќе ме најави за кратко. Ве молам ако некој знае што се случува да ми помогне, се нервирам бидејки си го сакам профилот назад, воопшто не ми се прави нов.
Истото ми се случи, во help centre пополнив формулар, дури и слика од пасош, но мора прво да потврдам дека сум јас од мојот профил. Како може тоа? Буквално не можам да го вклучам профилот, а на лап топ сеуште врти од кодот што го испратив и немам опција да потврдам дека сум јас. Профилот ми е угасен и нема ништо на него. Се надевам дека е грешка од кај нив и дека ќе ни ги вратат профилите назад.
Isto I kaj mene se vnesov I nema nisto I jas ne sakam da go izgubam 2 godini se trudam za insta I od ednas taka bez pricina….
https://help.instagram.com/contact/1652567838289083?__coig_restricted=1 Јас најдов линк од јутуб, се надевам дека ќе ти го отвори.
Буквално без причина. Нити сум спамувала пораки и коментари, ниту сум објавувала нешто навредливо, ретко објавувам дури. Многу се нервирам, и код им испратив и само врти. Сигурно е проблем со инста штом се случува на повеќе луѓе.
Ги следев чекорите. Пишав мејл, стигна код, пишав код. Па пишав телефонски број, стигна код, пишав код. Па вртеше пола саат кругче и еве сеа океј е ко ништо да не било. Почекај, ќе ти го вратат.
Vaka stoi kaj mene vnesov I kod sto mi stigna na email I na tel br go opisav problemot I nisto vaka stoi