Не можам да најдам тема за инстаграм затоа овде ќе прашам. Како се деактивира профил на инста (активиран преку фб) или како да го скријам името и презимето од фб да не ми го покажува дека е мој?
Smeneto e username go prajv za anonimen za reklama od oriflame ama Pak zdola pisuva ime I presume toa e zafrkato
Нешто не ми е јасно. На пример ако на некој му е скриен бројот на лајкови нели може да се кликне на тоа others и да излезе листата на оние кои му лајкнале. Тоа е целосната листа или само одреден дел? Ако е целосната која е поентата тогаш....
На инстаграм нема уште можност да видиш кој ти го гледа профилот? Прочитав дека веќе било воведено ама само за ајфони.
Ако ти се немаш најавено од некој друг уред, да. Смени лозинка автоматски ќе го одјави тој што се најавил.
до кога Марк Цукерберг мисли после секој апдејт, Инстаграм да глича неверојатно многу? не го аптдејтирам више, и онака пола featues не ми се свиѓаат или не ги користам.
mene ne mi se prakaat porakite ili ke stisnam send i se gubi i ne mi stigaat odma i tugjite. Primer sea ti da mi pises Kako si feminka, ke mi ja pokaze gore, ama u chat nisto
И кај мене денес така ми прави, ама мислев нешто до нетот ми е А неколку дена веќе ако ми искл нетот и некој ми напише порака, кога ќе го вклучам интернетот не ми стигнува порака, само ако влезам на инста и стои во пораки бројка дека имам нови пораки Исто и со месенџер ми се случува Не знам што му е
Јас да прашам гледам сите ги имате реакциите на четот со други смајлиња и опцијата цитирај. Е јас ги немам. Како да направам?