Има, ако веќе си ја отворила пораката стави го профилот на restrict. Така неговите пораки ќе одат во request фолдер и ќе стојат како не прочитани
Кај да ги барам оние стикерите што се да ставаш слики, пример march dump, мора да има некој ставено за да продолжиш или?
Мора. Јас имам зачувано еден профил кој објавува такви, можи ќе ти се најди. Има и други слични. https://instagram.com/posteumafotocom_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Која апп ја користите за да гледате кој ве отследил? Имав една unfollowers со жолто сликиче на неа, но веќе не ме најавува, во последно време крш беше, а со години ја користев неа.
Оваа беше океј, пет години ја користев, но ете нешто сега не работи. Не сум будала да следам некој што ме отследил, ми треба таква апп хахах
Не ти препорачувам да користиш такви апликации можеш проблем да си направиш со профилот. Има и суспендирани профили затоа што се логирале на други апликации со Инстаграм
Дечки ако се отвори стори или хајлајтс на профил што не го следам дали стасува известување дека сум го видела сторито?
@I shto sega Да за стори, не за хајлајт. Не стасува известување, туку си се гледа одоздола, како што си е.
Дечки не најдов таква тема затоа тука ќе прашам, знаете дали има апликација што покажува кој ти го пребарува профилот на инста, онака како известување? Има некој инсталирано? Ми се појавуваше нешто такво како реклама на инста, но не можам да го најдам
И да има таква некоја апликација сигурно нема да биде точна, а и таквите апликации воопшто не се безбедни.
Кога ќе пратам слика на Инстаграм во дм, и ќе кликнам горе на Хот или back само ќе отидам, ми се праи ваков екранот. Ама со месеци, не е прв пат. Ви се случува и вам? и треба да ја изгасам апликацијата скроз, и од хистори на телефон, па да ја уклучам