Сега пред малку на инста ми се појави како некој друг да се пријавил на мојот профил, од друга локација. Не запазив точно од каде, но сигурно беше странска земја и стиснав "This wasn't me", и ми даде да ја сменам лозинката. Што значи тоа дека некој сакал да ме хакне или и на други им се случува ова?
Го веритификував акаунтот пред некој месец со лична карта, денес да ставам слика ме одјави сам, ми се поремети скроз. Не онаква форма, не оваква форма, бараше пас да сменам, сменив. Ми вика не може да се рефрешира. Еве го уште багува.
Може ли да се исклучи листата за предложени профили (suggested profiles) или некако да се стави на mute, да не ја гледам?
Има ли некој друг проболем со видеата снимани за стори?. Кога снимам видео или прикачам видео на стори од галерија, кочи, не јасна снимка и звук. Претходно немаше вакво нешто. Исто и пораки некогаш знаат да каснат по 3-4 саати стигаат. Исто и во Settings кога идам не отвара, јавува некој баг и error, page isnt avaliable now. Апдејтирана мие апликацијата, софтверот на телефонот, рестартиран и телефонот. На фб океј е, само на инста ми го прај ова.
И мене ми каснат пораките и на инста и на фб до скоро, друг проблем немам забегано, најверојатно работат нешто на софтверот.
Zdravo, da prasham dali nekoj drug ima ist problem so insta. Vekje nekolku pati koga shernuvam nekoja slika i selektiram na koi lica, posle toa e isprateno na nekoj sosema tret. Ne e nekoj vo suggestions so sum go imala. I denes duri mi se isprati slika kaj account so ne go ni sledam a e private. Kako?
Во последно време Мета има многу багови, особено Инста. Нее до тебе, повеќе е до нив, но кога праќаш обрати внимание пред да пратиш.
Јас од вчера не можам да се вклучам. Постојано ме исфрла апликацијата. Сега направив и Update ама пак исто.
Lelee mene isto. Jas mislev kojznae sto se slucuva. Mozebi ne e za tuka, ama eden sramen post (smeska sto ne e za kaj sekogo da pratam) trebase da pratam kaj edno masko...i namesto kaj nego, se pratilo kaj koleska...lele bruki. Se izvinuvav kako nekoja specijalka ahhaha zenata kojznae sto si pomisli