Кога ќе објавиш стори оние што се најгоре се тие што најмногу ти го отворале сторито или профило или ти што им ги имаш најмногу посетувано профилите? И кога ќе објавиш слика првите двајца што ги покажува се оние последни што ти лајкнале или оние што почесто ја отвораат таа слика?
Dali znaete kaj se gleda nekoj sto ima preku 10.000 followers kolku ima tocno? Neli pisuva samo 10k, ama me interesira tocnata brojka..Treba da simnam nekoja aplikacija ili ?
Јас мислам дека се оние на кои ти најмногу им го посетуваш профилот. А на другото прашање не знам да ти одговорам. Немам забележано.
Дечки, има ли опција да се исклучат нотификации за лајв видеа и ако има, како? Значи буквално од сите што ги следам кога се снимаат ми стига, и тоа на телефон горе на статусна лента ко нешто најбитно да е, многу се досадни
Со два-три клика по покана на фб пријател пред некој ден си направив инстаграм и бидејќи го направив преку фб сега не знам која ми е лозинката! Како можам да ја најдам? Исто така забележав дека премногу убави, јасни слики од камера, кога ќе ги прикачам на инстаграм се заматуваат. Дали кај сите е вака?
Дали може некој да ми видел Story а мене да не ми се покажува дека видел? Некоја апликација таква да не има?
Што се случува денес со Инстаграм? Целиот прозорец е празен, не лоадира ниту сторис ниту фотографии. Се одлогирав, сега не можам ниту да се логирам.
Баш и јас дојдов да прашам дали само кај мене е вака. До 3 ч. супер си работеше, а сега ништо не ми отвара. А што убаво стори имав за ставање
Јас сакав да ставам селфи. Aх, к'смет. Штом не е само кај мене, во ред е. Белким ќе се среди за кратко. Многу ми е досадно без Инстаграм, не дека објавувам којзнае колку ама сакам да скролам фотографии убаво стокмени. Тажаленка за Инста.
Кога ќе отвориш инстаграм, има опција да се најавиш преку фб. Откако ќе се најавиш така, отвараш да си ја смениш лозинката исто преку фб и не ти ја бара сегашната лозинка, туку можеш веднаш да си напишеш нова.
Само да се среди до вечер... Инаку нема да можам да си ставам бумеранг видео како тресам свадбарки на свадба Шала на страна и мене ми е зараза, ми фали Едит: СЕ ОПРАИИИИ!!!
Затоа што се немаш одјавено. Оди десно најгоре има 3точки отвори резултатот таму оди во "change your password" и ќе ти покаже "Forgot password? Reset using Facebook."
Имаа, оди во опции и најди Push Notifications, таму последно треба да е Live videos и селектирај Off.