@MorskaSirena Ако не ти ја дава оваа опција значи нема споделувања во моментот. Исто кога некој со отворен профил ти го споделува добива нотификација, најверојатно така видела инфлуенсерката
Веќе одреден период сите видеа ми ги дава замачкани за гледање? Нетот ми е топ, не е до него. Да не има некоја финта?
Има ли некој проблем со пораки на инста или кај мене е нешто? Никој не ми пишал а ми стигаат известувања од претходни пораки. Деинсталирав пак на ново го симнав исто е. А вчера и апдејт правев на телефонот, па не знам дали тоа има влијание.
Што се деси со дарко влогс? Зошто го нема? Дали има некој профил со корисни совети за социјални мрежи? Да не мора цел курс да се купи како од брејнстер или семос? Самиот профил да е поучен?
Дали има денес некој проблем со Инстаграм сториња? Пример да постирате а да не го дава на другите. И патем кај мене нема views пошо иако вика дека е постирано, не го дава на профил.
Kako da izbrisam moj Instagram profil sto ne go koristam odamna e napraven ne se sekavam ni lozinka ni nisto
Ако знаеш корисничко име и меил. Прати прво меил за заборавена лозинка. Или ако тогаш си се логирала со телефонски број како некои што оставаат. Па преку тоа да пратат код за нов пасворд. Јас имам прашање, дали кога ќе одите на вашиот профил кај лица кои ве следат. Дали ви дава најгоре лица кои ве следат ама вие не ги следите. И плус кои од нив имаат онакви "бизнис" профили? Пошо мене веќе не ми го дава тоа, одма листа со следачи ми дава
Како да се направи repost на слики на кои сум тагирана на друг профил за да се објават и на мојот (ама не во делот кај што се тагирани слики туку во делот на постови) ?
Ако мислиш да ги има и двете usernames за да се појави сликата и кало дел од твојот профил/феед. Тогаш мора да е заеднички објавена, а не само регуларен таг. Ако добро те разбрав
Има ли и некој друг проблем со нотификациите? Не ми стига нотификација за порака и треба да отворам во пораки за да видам. Како да се реши ова?
Има проблеми со самата апликација кај сите. Или не ни стигаат пораки, п аодеднаш ќе стигнат повеќе после саат време. А нотификации те каснат доста. Мислам дека е до апп не верувам да можеш нешто да направиш.
Кажете ми која програма функционира да видиш кој те отследил од пријатели? Ја користев followers-unfollowers ама последниве 2 месеца не ми функционира воопшто