Пробав да го деактивирам акаунтот на Инстаграм но уште си стои. Што е проблемот, може нешто погрешив во постапката? Некој да напише како да ми го снема еднаш засекогаш?
Здраво. Да ве прашам , кога објавувам стори зошто не ми ги дава деновите , она mood. Пробав да го деинсталирам и пак одново да инсталирам ама не бива.
Знам тоа ама како што дава час , локација , хаштаг имам видено дека дава и денови и она mood , stres level , а кај мене ги нема тие , освен локација и саат.
Кога некој го сокрил од тебе стори како се прикажува кај тебе?една девојка има стори и кога ќе отворам само црно е и круг на средина како лоадинг,а кога ќе одам кај неа на профил нема стори
Тоа мислам дека до самата апликација е што зафркава. Не е дека девојката го сокрила сторито од тебе. Често се случува и кај мене.
На инстаграм се најавувам со фејсбук уште од неговото постоење? Но, постепено јас и да не користам фејсбук и имам намера да го бришам во иднина, зависно од моите потреби на факултет, но да задржам месенџер. Доколку се случи тоа претпоставувам нема да можам да се најавувам на инстаграм? Како можам да ги одделам? Моментално имам сериозни проблеми со телефонот, па прашувам дали ова можи да го направам од компјутер? Ако мора од телефон, тогаш како, па кога ќе го средам ќе видам и од таму? Ви благодарам.
Ама акаунтот го направив преку фб, не знам кој пасворд би го пишала сем тој што ми е од фб - ама не функционира. Мора да се најавам преку фб како досега, зошто така и го направив акаунтот. Тогаш бев во брзање и ете. А, преферирам сите апликации да ми се со одделна најава за во случај да ми здосади од некоја некогаш.
Женски дали знаете некој начин/финта/апликација за да дознаам кои се последните луѓе што НЕКОЈ пример почнал да ги следи?
Дaли сериoзнo oнa aнкетaнa пoкaжувa штo си кликнaл? Пa јaс си вртев стoрињa кaкo и секoгaш нa деснaтa стрaнa oд екрaнoт, a тaму oбичнo стoејa негaтивните oдгoвoри...