Зошто кај сторињата од тие кои ги следам, инстаграм ми дава предлози за да заследувам други профили? Неколку дена ми е вака, постојано ги тргам предлозите, ама пак се појавуват до сторињата
10 пати ја ажурирав апликацијата и пак е исто ептен ме иритира што гледам бош фаци ко предлози до сторињата.
Еднаш треба ажурирање не мораш повеќе, не си ја мачи душата. Хмм, не знам кај мене нема нешто вакво. Решение привремено би ти предложил да ги изблокираш сите овие со бош фаците, барем ако ти вади да ти вади убај луѓе и то е то
Zdravo Imam edno prasanje,mojot profil e privaten i koga ke vlezam kaj edna prijatelka i dvete se sledime(i jas nea i taa mene),ne mi e jasno zosto nejzinite followers mi gi pokazuva site a za following listata na prijateli sto taa gi sledi 660 ne mi gi pokazuva site tuku samo 100 prijateli.Ne sme blokirani,poraki non stop si razmenuvame i komentari i se drugo
Дечки, долго време ја нема Ребека Наумовска на Инстаграм, девојката што држеше часови по Германски јазик. Дали знаете што се случило ?
Здраво, може ли некој кој ми е на restrict на instagram да ми пишува пораки? Јас него не можев. Но дали тој може мене?
Имам заклучен акаунт и деновиве чудни акаунти некои ми праќаат риквест, по 4-6 во ден што искрено се зачудив воопшто кај ме нашле. Дали на некого му се случува вака? И зошто кога имам заклучен акаунт, стварно не ми е јасно?
Можеби некаде линкот од отвојот профил е споделен. Имав пред неколку месеци случај со една пријателка која рече дека профилот и бил споделен во некоја група на фејсбук за да ја заследуваат (не знам од кои причини да ја додаваат и не знам од кои причини и го споделиле профилот)
Zdravo ova mi go pokazuva sto e rabotava nema takvo nesto normalno go koristam Instagramov ve molam nekoj da mi kaze dali e do insta dali i kaj drug ova se pokazivala
Девојки, дали знаете кој би можел да ми помогне околу инстаграм реклами. Имам страна , рекламирав доста работи но сега имам проблем. Пробав све и не сака. Доколку има некој контакт од некого што би знаел како да се реши проблемот ве молам пишете ми лп
И мене ми требаат мали совети околу тоа. Надвор од твоето прашање, дали и на ИГ се поскапени рекламите? Вчера пуштив минимална на ФБ, покачено е на 7 долари минимум... Мене ми се гледа прескапо, не знам.
Најверојатно е покачено, не знам бидејќи не ми дозволува да објавам. Инаку мене уште летото ми се покачи сумата бидејќи Apple почна да пресметува fee на секоја сума