Како да направам, одредени пријатели, да се следиме ама да не ми гледаат слики? За стори средив, ама за слики да не ми гледаат не знам, ај помош ако може...
Apple? А што има врска тоа со фб? Или Apple pay нешто? Јас со картичка си плаќам. Не ти дозволува да објавуваш, зошто? Мене ме нападнаа хакери нешо, на страницата ми објавуваа реклами за слабеење лажни и ставиле ненормално високи суми за рекламирање (илјадници долари дневно). Пуштив преговор, не ми ја решија ситуацијата и оттогаш имам забрана за рекламрање на фејсбук, и тоа не поради моја негрижа. Оди па разбери се сегам, скроз неферска ситуација.
Ауу како така? И сега тоа ќе можеш да го оправиш или никогаш нема да може да рекламираш? А инаку еве подоле што е тоа за Apple. И мене што ми дава после све пробано не знам више што е проблемот и кај да се обратам.
Е така, и мене не ми е јасно. Ниту, пак, најдов некако да ми помогнат. Сѐ шо ми остана е да знам дека веќе не можам да плаќам за реклами на свои страници, па дури и на оние на кои сум вклучен како админ. Многу глупа работа, ни крив-ни должен.
Дали знаете што може да е проблемот? Праќам порака на некој корисник и пораката стигнува нареден ден Ништо немам менувано или можеби нешто по грешка имам стиснато?
Zosto koga sakam da postiram slika pred da kliknam share mi ja dava ko zamackana? Bez razlika dali slikata e editirana, skratena, direktno od kamera i sl. Probav so bilo kakva slika od photos i e ko zamackana. Story koga se objavuva e okej.
Може има моментален баг со апликацијата штом и со други слики го прави истото. Се средува тоа, само ќе треба да постираш покасно или за 1-2 дена.
Има апликација за да следиш кој скоро те отследил без да е scam и ризик да си го изгубиш профилот? Порано користев една Followers & Unfollowers со години ама и неа ја испустија пред некое време. Petty сум и не сакам да следам луѓе што ме отследиле а самите не ме тргнале од нивни следачи. Или мора да се прави на the hard way да ги проверуваш еден по еден?
Здраво ова ми се појави може некој да ми каже зошто ништо лошо не правам на инстаграм не ни постирам многу ретко само се допишувам и дали профилот ми е во опасност од бришење