Не знам дали е пишано, може ќе му биде на некој од корист Кога сте од компјутер на инстаграм, притиснете Ctrl + Shift+ I направете рефреш, па Ctrl + Shift + M и ќе ги има истите опции како апликацијата на телефон.
* ти се поклонувам * Само што пробав ова, ептен ќефско ми е. Спојлер и во меѓувреме почна да ми игра мајтап интернетот па ќе го расчепкам поќе покасно.
А јас цело време правев апдејт за да ми се појави gift. Многу ми е криво што ги нема, а баш фенси ми беа.
И кај мене ги нема вејќе. Инстаграм ми е омилена социјална мрежа,ама многу ме нарвира на моменти. Де нешто се губи,па пак се појавува..
Дали ако гледам нечие стори и потоа го блокнам тој профил ќе го покажува моето име дека го имам гледано?
Гифовите се вратија, но кај мене повторно ги нема. А секогаш апдејтирам за најновата верзија. Не знам до што е проблемот...
Кај мене ги има и кога ставам гифт на сликата ми се исклучува инстаграмот, а без гифт можам да ставам слика. Го апдејтирав инстаграмот, но пак ми прави така
Имаше нешто биди тестер на Инстаграм Бета и абдејтнав и демек сега го тестирам ама не е ништо сменето нема ништо ново, дали е запознаен некој со ова?
Веќе 3 дена апликацијава не ми функционира а баш беше добра. Спуштив и неколку други unfollow апликации и таму исто се случува. Знаете што може да биде ?
Оваа не покажува. Само тие што не те следат, што не ги следиш и што се следите меѓусебно. (И тие што те отследиле во скоро време секако) Ќе пробам повторно да ја инсталирам другата што покажуваше кој те има блокирано ама по неколку дена. Оваа привремено.