Не можам да постирам ни стори ни регуларно слика/видео на фид од вчера. Некој друг има ваков проблем?
Сигурно имам прашано ова ама сакам некој пак да ме осигура Ако отворам нечие стори и после го блокирам, ми се губи името од листата? Некаде пишуваше дека името стои ама профилот е недостапен. Итно е
До пред 10минути се беше нормално си четував, а сега не можам ниту пораките да ги видам ниту сликите. Пробав да се логирам од друг профил од мојот телефон и сака, а мојот профил кога ќе го уклучам нејќе. Дали е можно да ми го блокирале профилот и зошто?
Здраво дечки сакав да прашам да не знаете зошто не сака да се става локација на стори одма се губи, а до пред месец се си беше океј све функционираше. Само сака на видеа да се стави на стори ама на одредени не на сите. Телефонот ми е самсунг. Фала однапред. ☺
Тогаш до инста е, нешто се случува и на мене некогаш така преска не ми даваше сторињата да ги отварам. Во последно време многу грешки има.
Не ти е, тогаш ич не би можела да се уклучиш сепак провери си у локација на инста да видиш само од кај си најавена.