Здраво дечки сакав да прашам да не знаете зошто не сака да се става локација на стори одма се губи, а до пред месец се си беше океј све функционираше. Само сака на видеа да се стави на стори ама на одредени не на сите. Телефонот ми е самсунг. Фала однапред. ☺
Порано и јас имав проблем со Инстаграм. Лани следев еден профил и тој исто мене, и неколку пати ми се случи самиот инстаграм да направи да не го следам и да не ме следи, пак заследив и по некое време пак исто, после уште еднаш можно е да ми се направи така и преќинав не се следиме повеќе, срам ми беше кога ќе се сретневме како некоја будала 100 пати заследи одследи правев. Иначе сето ова го заприметував преку апликацијата Follower Analyzer. Кога ќе видев некој дека ме има одследно сакав да знам кој е и да не следам некои што не ме следат и така гледав и за со профилов што го спомнав. Потоа имав и друг проблем, луѓе ме заследуваја а бројот на Followers седеше ист. Секако дека имав и друг проблем Некој ме одследуваше а апликацијата ми даваше некој профил што всушност се уште ме следи, или ќе покажеше дека не го следам и јас ама го следев, ама сето тоа мислам дека беше до апликацијата. Ми се случуваше да објавам слика и во известувања бројам профили што лајкнале и се повеќе него кога ќе ја отворам сликата и на неа бројот што ми го дава. Но за среќа сега немам заприметено нешто такво и се надевам нема пак да се случи
Немам користено па не можам да ти кажам дека е добра апликација ама на Play Store ја имам заприметено оваа: InMyStalker - Who Viewed My Profile Instagram.
Имало некоја што со сигурност давала кој ти го гледа профилот, имам таква информација ама нз која е таа апликација.
ne e do instagramot, sega ima opcija da si izbrishesh nekogo i od followers, do follow ima tri tochki i pishuva remove follower
Сега ја отворив, нема добар рејтинг апликацијава. Луѓе се жалат дека биле хакнати. Искрено не верувам да постои ваква апликација што е safe..
Две години ја користев апликацијата па не бев хакната. Само не е точно тоа кој ти отвара профил, пример кога ќе ставев слика ми покажуваше сите што ми лајкнале дека отвориле..
Не знам, не можам јас да кажам од искуство. Видов што пишувале други луѓе. Мене и на другар ни се имаше случено од оние апликациине за unfollower tracking, да не можеме да се логираме на профилите. И од тогаш немам симнато ништо вакво.
Ви се случува ли да следите некој што не сте го заследиле? Од никаде ми искачаат некои од Мексико, прв пат ги гледам, а ги следам