Си имав мн уба слика на инстаграм и манав на archive и ја снема сликата, има шанса да се врати?? На сликата на трите точки и ми излезе ова и манав archive
Идеш во Archive и горе лево го имаш ова, стисни на Posts Archive и ќе ти излезе сликата. Не излегува, покажува само бројка.
Не излегува и не покажува ни бројка, доколку е ново хајлатс односно уште сторито му е на профил тогаш покажува.
Некој начин или добра апликација преку која можам да видам кој ми ја зачувува и препраќа сликата на инста?
Имам два профили на инстаграм. При логирање несакајќи го напишав username-от на едниот акаунт а пасвордот на другиот акаунт. И сепак ме поврза со вториот профил на кој немав намера да се логирам. Зашто ова вака?
Поврзани ти се акаунтите. Пример јас на вториот акаунт го користам истиот маил/телефон и автоматски ме поврзува. Види во linked accounts ако имаше такво нешто
Дали друг некој има мака со инстаграмов или до мене е само? И од телефон и од лаптоп не ми ги лоадира сликите на почетна и сторињата. Во дм исто не ми ги покажува пратените слики. Од телефон више две недели ми зафркава, последниве денови ич не функционира.
Во една секунда ми се избриша follower и од followers и од following, а не го избришав ни јас, ни тој мене. Видов во news feed го имаше а веќе нареден клик не. Приметил некој ова?
Јас во following најдов пред некој ден сајт што не ни знам дека сум го следела искрено и многу чудно ми падна. А тоа уште не сум го приметила
Сигурно претходно нешто друго си следела, ама го продале инста профилот и сега некоја друга страна го користи.