Дечки,дали има некој кој добро заработува од Инстаграм?Мислам од инфлуенсери?И колку се заработува отприлика ?
A ima takva rabota?zabelzivam od licnosti koi 24h se aktivni na sociajlni mrezi megu koi i instagram nema sansi moe story da ne go ima videno?
Дали можи од dark mode да ми крашнува insta, fb, messenger? Отварам апликација и се исклучува т.е она Cancel and Report.
Пробај одјави се и одново најави се на Инста или избриши па пак инсталирај, ако немаш ажурирано- ажурирај ја апликацијата и исчисти кеш. Било каков проблем јас само вака решавам.
Одиш во playstore за апликацијата ако имаш опција за ажурирање/ update. Ако немаш, значи веќе е ажурирана.
Се одјавив па се најавив, исчистив кеш и направив update, пак е исто... И кај другарка ми беше вака па само се оправи...Изгледа ќе треба да си почекам
Може. Пред да ставиш story горе лево има крукче ќе притиснеш на него и ќе ти излезе hide from и таму ќе направиш за кој несакаш да ти гледа и hide на крајоот.
Порано имаше опција во чатот да отвориш ко shared files и се гледаа слики што се праќале во чатот. Сега веќе не постои тоа или не можам да најдам?
Постои таа можност. Отвори го четот и кликни на самото име горе со личноста со која се допишуваш и ќе ти се отвори.