Еднаш сум излегла со неа пред година дена од тогаш ја немам видено, дечко и' ми е подалечен роднина ни него не го гледам, сега и' текнало да ме заследува па бриши и тоа два пати... Смешки
Дефинитивно ниеднаш не отворам кога ќе ставам стори да видам кој/а ми го видел, можеби ќе забележам бројка само ако ја отворам пак сликата за да ја видам убаво. Сторињата ги отвораат повеќето само онака ги листаат зошто ствара огромна посесивност инстаграмот и те тера секогаш повторно да го отвораш без никаква основа, ретко некој да ги анализира сите мислам.
Уопште, а и немам време да ги гледам сите views пошто некогаш имам над 500. Еднаш ми се деси месецов да скролам, изнавидов женски на бивши и бев као ок не отварам веќе. Инаку не се замарам кој ми гледа сториња кој не.
Не, само ги ставам и сеедно ми е кој видел. Ретко ако проверам како испаднало сторито, па ги видам првите ама најчесто тоа се и блиските што секако и знам дека ги гледаат сторињата...
Здравоод вчера неможам да влезам на својот инстаграм цело време ми пишува Error Please wait a few minutes before you try again и цело време истото,што да направам ??
Некој се има обидувано да се најави на твојот профил или ако имаш користено third- party апликации сега може Инста да те блокира при најава. Ова нема да се среди со повторно инсталирање или апдејтирање. Пробај да се најавиш преку мобилни податоци ако сега си од Wifi или обратно од Wifi ако сега си од мобилни податоци. Ако тоа не успее тогаш почекај ден/два, па пробај ова ќе биде само привремено.
не е до нив до мене е.зашо цело време влагав од еден во друг профил и еве веке од вчера цело време неможам да влезам дали ке се среди ова.???
ми стигна оваа порака We noticed unusual activity from your account so we've logged you out. Folow the neht steps within 1 day so we can try to get you back info your account before it's disable
Од тоа влегување и излегување сега вака ти излегува. Инста те има привремено блокирано. Ќе се среди за ден/два.
а дали има некој email или нешо да им пишам зс и кога сакам и преку тел број да се најавам или email пак не сака пишува error