Многу ми кочи инста,другите апликации не ми кочат.Го деинсталирав,се опорави и за саат време пак ми кочи.Што да правам?Вака прави некој месец дена.
Дали само кај мене кога некој ќе ми лајкне или пише на сликата не покажува нотификации или и кај вас е така?
Дали може бројот на лајкови да се зголемува? Другарка забележала кај некоја личност пишувало 200 лајкови а кога ќе отвориш листата да видиш кој лајкнал имало многу помалку профили. Или не ги покажува сите?
Дали ако кријам стори од некого, ама истото и наредните ги ставам во хајлајтс, личноста ќе може да ми ги види од таму?
Dali samo kaj mene na instagram ne mi se pokazuvaat megju prvite stories na prijateli i stories na close friend, ili i nekoj drug ima zabelezeno ova? Go deinstalirav i go instalirav povtorno, istoto se slucuva..
Девојки дали и вие имате проблем со инстаграм? Кај мене не се праќаат пораките. Не знам што е проблемот.
Не, во ред е сега во моментов, но често општо кочи инстаграм, некако катастрофа е во последно време, се споро се праќа, не се отвараат работи...
Кај мене со деенови се мешаат пораките, пола не ми искачаат, директ месиџис исто.Ако не рефрешнам сто пати не ми искачаат пораките.Да пробам со унинстал па пак да инсталирам?