Која апликација ја користите за да гледате кој ве одследил на ајфон? Кога имав андроид од плејстор користев една апликација со жолта позадина и ептен беше добра, не ми се ризикува се и сешто да спуштам.
Дали и на некој друг му се случува веќе нервоза ми ствара истото па истото. Две недели со ред, ме одлогира, ќе пишам пасворд, ќе ме најави и пак ќе ме одлогира. Сменив пасворд на инстаграм, сменив на фејсбук (као да не има везе нешто), имам код да ми стига ако некој пробува да се логира имам authenticator, проверив најавени уреди ( само мојот стои) и веќе не знам шо да направам истото па истото. Лек има или послабо?
Немам ниту меморија избришано, ниту апликација. Пробав ја избришав и на ново се, џабе беше, повторно се јавува овој проблем. Не е ни до апдејти, апдејтиран е.
Сигурно кога се логираш ти дава опција да се запамети пасворд. Кликни ОК и ќе се логира само што ќе кликнеш на апликацијата
Викам се е испробано. Ни ова ни повторно пишување на пасворд не прави разлика. Само што ќе се логира по 5 секунди се одлогира. На сред скролање знае да се одлогира.
@Antolinaa Апдејтирај го инста ако не тие апдејтиран. Потоа во settings ќе отвориш Manage Apps и ќе го најдеш Instagram. Ќе му направиш на инста clear cache и clear data. Потоа ќе отвориш во пермисии и ќе му дадеш на инста пермисии. Рестартирај го телефонот и пак ќе отидеш во Manage Apps ќе му направиш Auto Start на инстаграм. Кога ќе отвориш инста логирај се, одиш во settings и во security ќе избришиш Saved Logion Info. Треба да успее вака.
Нели на инстаграм не може да се сокрие кои луѓе се следат/следачи? Зошто во тој случај кај една личност не ми дава да видам, значи не ги прикажува профилите кога ќе кликнам на бројката(no users found пишува)?
Ако и е заклучен профилот и не ја следиш личноста тогаш не ги покажува профилите, туку само бројката.
Мислам дека не, баш сега проверував не најдов таква опција а на ТикТок постои таква опција. Очигледно е некој проблем, пробај од Chrome дали ќе ти ги покаже. Ако не се среди app, реинстслирај инста.
Можеби е глупаво прашањево ама баш ме интересира доколку некој знае, пример кога сакам да заследам некоја јавна личност го пишувам името и излегува резултатот, оној кој е јавна личност има како зелено штиклирано, но што е со останатите резултати со исто име и презиме? Лажни се?
Верифициран профил дека стварно припаѓа на таа личност. Другите се лажни за собирање следачи и финти од типот „го сакам КАМ во поштенското сандаче".