Ја користам Unfollowers, бесплатната верзија, доволно е од време на време да провериш кој те отследил од љубомора
Imam profil na Insta napraven skoro no imam i star sto neznam ni koga e napraven mozam nekako da go izbrisam?
Можеш на линков https://help.instagram.com/139886812848894, треба да се најавиш на профилот што сакаш да го избришеш и да одбереш зошто сакаш да го избришеш.
Не сум многу по објавувањето, онака само бејзик работи, ко баба ми сум... Е сега, сакам да ставам од оние "add yours", арно ама не знам кај кој го видов. Кај можам да ги најдам? И дали ќе го најдам баш тоа што го сакам?
Пак јас. Го направив и ова. Истиот ден после некој саат ме одлогира. Во рок од 1 минута 100 пати ме одлогира 100 пати пасворд пишав. И пак си тера така. Дали би помогнало нешто до support ако се обратам?
Да пробаш да го преинсталираш инста и поново да го направиш горе наведеното. Можеш да им се обратиш на support за да ти го проверат профилот ама ова мислам повеќе е технички проблем кај тебе нешто со софтверот. Кој бренд на телефон користиш? Ако не ти успее пак, направи two-factor authentication на телефонот т.е втора работна површина и инсталирај го таму инста и провери пак, ова е како алтернатива за да не правиш Factory Reset, ако работи на two-factor authentication акаунтот значи проблемот е до сегашната работна површина шо ја користиш. Сепак, обиди се со тоа најгоре и контактирај ги Insta Support.
Пробав и со преинсталација и ова истото што првично ми го пиша. Исто е. Шаоми користам, до сега сум немала мака со телефонов никаква. Ова со two factor authentication мислиш за код да ми стига кога отварам од друго место? Имам и такво ако мислиш на тоа. Абе ќе фатам ќе го деактивирам од некогаш на нерва што ми оди.
Хаха. Шаоомии не смееш вака Се шалам, и јас користам Шаоми не прае вака Иначе не е со код тоа да ти стига two factor authentication, него слично како втор desktop на pc шо има, нелим коа се логираш можеш да избереш на кој сакаш десктоп да те уклучи, епа ова е исто и на тел. Мислам дека е баг нешто со телефонот твој.
Се извинувам доколку не е соодветна темата, но дали може некој да ми одговори од која причина би можело да ти стигне blank message во inbox, и што тоа најчесто значи?