Кај мене е океј сега, но порано имало такви периоди кога не се покажувале сториња или црни се појавувале..
Некој ми го пријавил видеото кое ми е снимено во Октомври додека летав кон Солун а како песна е ставена преработката на In the End од TommyLee . Пријавувачот е некој си арап со 500к следачи со тоа што ми шибнал забрана за прикажување на видеото во одредени земји и напишал дека јас сум го украла од него. Јас не знам како уопште заклучил дека сум му го украла видеото, инстаграм ми даде опција да сум го или да го тргнам или да потпишам дека е мое видеото па они ќе разгледаат. Јас си потпишав дека стојам зад видеото,пошто лично го снимав и го имам во телефон со дата. И како може некој да пријавува туѓи видеа и да си ги присвојува ко свои и да става забрани? Ме интересираше после ова што понатака?
Ова се случува последниов месец постојано, секој ден гледам на ИГ блокирани видеа наводно поради песната. И мене ми беше блокирано старо видео пред извесно време. Јас не продолжив да се докажувам, го отстранив иако можеби требаше тврдоглаво да се убедувам. А, како дозна кој ти го пријавил? Јас немав таква информација.
Јас имав ставено сториња пред 2 3 саата,сега ги нема.Покажува како да нема ставено.Не сум ги избришала...
Имаат bug со деактивираниве профили баш пред некој ден читав на Reddit луѓе се жалеа. Почекај се надевам ќе средат зошто до нив е.
Некој што користи 2 factor authentication на инста и се има скоро најавено од нов уред да ми каже дали праќаат кодови на тел.број и дали ги примаат инста? Треба да се најавам од нов телефон, а страв ми е да не не ми го прифаќаат кодот при најава зошто читав имаат некој проблем со 2 factor authentication алатката
Дали некој имал ваков проблем, и како го решил? Прво не ми се покажуваа објави и стотинја, само пораките функционираа. Деинсталирав, инсталирав, менував лозинки и некако се направи но пак се расипа ама пак се врати. После пораки не ми стигаа и се одјавив и пак да се најавам не можев. Не можам ни да променам лозинка, ни преки фб да се најавам. Удпеав некако да сменам лозинка ама пак не можам да се најавам ерор дава, да сум почекала неколку минути и пак да пробам но нема разлика. Не можам никако да се најавам. Пробував и од мпбилен и од компјутер. Од компјутер ми излезе и сервер еррор.
Дали имате проблем со инстаграм? Не можам ништо да објавам, ни на стори ни пост. Не можам ни да гледам што објавиле други. Или интернетот ми е слаб?
До иснта е, јас имам проблем и со пораките. Не ми стигнуваат нотификации дека некој ми пишал. Ептен нешто не е како шо треба деновиве, поготово денес . Кај мене скоро ништо да не функционира
Кај мене сеуште е така.. Патем да ве прашам, имав еден профил не приватен со име и не со мои слики, прекинав да го користам и да се уклучувам Постовите профилната и хајлајтот се е на место биото ми е сменето на англиски името на профилот е сменето во друго како некој да го користи Лозинка немам дадено никому не знаеа ни дека е мој.. како е можно
И кај мене има проблем уште од вчера, не ми стигаат нотификации кога ми пишаат и не можам да сликам или снимам со камерата од инстаграм
Ај помош. Зошто слика на стори ми ја нема во архива? А други слики тука се. И другпат така ми снемувало. Зошто знаете?
На инста ви се покажуваат пораките шо ви ги праќаат? Од прееска ми стои дека иам 3 пораки, а не можам да ги видам. А, како нотификација ми стига, можам така да ги прочитам, само на инста не ми ги покажува, само моите пораки стојат. Прееска со messenger проблем имаше, се среди одма, сега ова. Нешто паѓаат апп денес изгледа?