Инста-блогерки

Discussion in 'Мода и стил' started by SofiMar_, Apr 29, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DevilWearsPrada

DevilWearsPrada Истакнат член

Која и да е личноста, браво!

Attached Files:

oblace1, BejbiBlu, Anie93 and 15 others like this.
  2. rainbow_bb

rainbow_bb Популарен член

на стори вели дека ги нарачала парчињата. за што барала фабрика тогаш? (facepalm) не знае на која социјална мрежа што излажала.

а, и фонтот на логото како и најавниот пост за “брендот” што ѝ беше како колаж е тотален рип-офф на брендот Dezi на светски познатата јутјуберка Desi Perkins.

3. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

А како мисли ги тестирала парчињата накит? Ги носела се бањала со нив со месеци па да види дали ќе потемни па ако не да им го шитнам на глупациве.

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Како може за свој бренд да читаш од картички состав?!
    Стварно ли мисли дека пиеме нафта?!

5. rainbow_bb

rainbow_bb Популарен член

ги носела она, сестра ѝ и неколку другарки да види да не им загнојат ушите.

sparklie, SexiLy, BejbiBlu and 15 others like this.
  6. RAK91

RAK91 Популарен член

Ако планирам да нарачам роба од Турција за онлајн бутик, да знаете ќе објавам дека ќе имам сопствен бренд!:rofl:

SexiLy, Anie93, sunshinebabe and 3 others like this.
  7. martiiinna

martiiinna Популарен член

Чита од картичките на пандора накитот, не од својот бренд. :sweat:

Ангела беше една од најдобрите инфлуенсерки кај нас, можеби не е кариера што којзнае што значи, ама таа си заработуваше на лесен начин и соработуваше со голем број спонзори, благодарејќи на младата публика.
    Ова навистина не ѝ требаше, можеше многу подобар потег да направи со тоа што ќе претстави евтин накит којшто нејзе ѝ се допаднал, па така и самата може да дојде до некој процент од оригиналниот производител.
    Ова можеби беше поради другарка ѝ што направи “своја” линија на облека, па мислеше дека и таа на сличен начин ќе заработи пари мамејќи. Само друго е кога ќе го стаиш своето лого на парче облека, па не може да се дознае од кај потекнуваат хеланките, ама на накит тешко дека можеш да го скриеш потеклото.
    А оние стори видеата, каде што објаснува што е бренд... жал да те фати дури од што е тешко за гледање.

Last edited by a moderator: Feb 5, 2021
    Cherry Pie, SexiLy, BejbiBlu and 22 others like this.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Не видов Пандора.
    Видов дека се лигави на сториња.

9. Frestonia

Frestonia Популарен член

Искрено да не беше миа немаше толкава фама да се дигне за ангела( ќе си продаваше) Миа и го прослави "брендот" и урна истовремено затоа што и она кажа од каде и биле на неа пари да порачува од али експрес и исто на шијакоска и го шлапна дека залепила лого.
    Епа кога ќе ги сватиме убаво речениците на миа и она кажува дека све е фејкосано. Но она сакаше као демек ги брани другаркиве а всушност им го исплука до немајкаде и на шијакоска и на ангела

oblace1, Miss666, Roksifoksi and 8 others like this.
  10. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Видеана на стори се чисто правење будала во мозок некого.
    Излезе дека според неа бренд не значи да креираш нешто свое, туку да смислиш логп, да порачаш производи од нет и и да се сликаш за да ги изрекламираш производите. Ок, тогаш сите сите продавнички низ скопје кои носат роба од Турција и Грција нека се прогласат за бренд, затоа што нели имаат свое име, имаат слики на инстаграм и нарачуваат роба :D:D:D:D

Ауу каква евтина манипулаторка. Уште вика јас никаде не кажав дека тоа е нешто што јас сум го креирала. (facepalm)(facepalm)

Се надевам ќе нема многу будали што ќе наседнат на ова, навистина не разбирам зошто на Ангела би и платила ланче 2000 денари ако истото можам да го купам за 300 денари.

И да, вели може на нет да се најдат слични модели . Не Ангела, не слични, туку исти. Ајде сега објасни ни зошто еве баш тебе некој треба да ти плати производ 5 пати поскапо???

sparklie, oblace1, SexiLy and 23 others like this.
  11. DevilWearsPrada

DevilWearsPrada Истакнат член

Да бе да :rofl: Вика има онлајн слични модели како нејзините, а смешно е што никој немаше да крева толкава фама ако беа само “слични” а не тотално исти. :x По слаби обиди немав видено од некој што пропаѓа а истовремено пробува нешто минимално да спаси. И на крај уште повеќе се заплетка самата.

12. moon111

moon111 Истакнат член

Изгледа ако направиш свое лого тоа е и бренд .. искрено една од омилените ми беше ама сега ме разочара и мене.. на видеата на инстаграм како потечена во очите плачела што ваљда планот да не прави будали при здрав разум и пропадна..

13. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Ова мене ми падна у очи. Си реков чекај бе а кај се твоите картички. И не поседувам пандора дома за жал бедотии ;(

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Абе има една поговорка "Баба лаже, траг не лаже."
    Тука јасно се гледа дали производите се исти или само слични како што тврди таа.
    Плус неколку девојки ми реплицираа на сторито дека веќе имаат дома исти обетки од Алиекспрес секако.
    Не знам зошто продолжува да лаже.

IMG-26f25002b4737649c291fb2b952a30e4-V.jpg IMG_20210205_163241_405.jpg IMG-1cc1e4999bb90e9015ed685d6eb67655-V.jpg

15. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Леле ама стварно се преслатки обетчињава :inlove: сега од али ќе си порачам

oblace1, Victorian, SexiLy and 7 others like this.
  16. pamelche

pamelche Форумски идол

Значи и јас што си имам замисли за нешто можеби некогаш во иднина, имам направено лого, избрано бои, измислен слоган и се тоа шо наброја она освен веб страна, значи јас сум имала бренд :o

Кој сака нека честита:D

17. new-mom

new-mom Истакнат член

@MandyLane како да те најдеме на инста? :$

Kimberly11 likes this.
  18. crimson

crimson Форумски идол

@MandyLane ја следам од времето кога и читав препораки и листи за хорор филмови на блогот :inlove:
    Единствената е што си го задржа препознатливиот стил и квалитет и заслужува многу повеќе followers од тоа што има.

19. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Ја плукаа Мелита, а уствари она им испадна репер за све :D Им отвори очи како се прави бренд. Еве сега истата Мелита ги распродава Алиекспрес парчињата по смешни цени. Толку од брендот.
    Инаку, штета за Ангела, многу убава девојка е, има ок стил, можеше многу подобро да го искористи сето тоа. Крај на краева она сепак си признава дека нарачува и препродава, само никако да сконта дека она е продавач, а не креатор на накит што и не може да се нарече бренд.

20. Daniela93

Daniela93 Истакнат член

Баш сега видов до кај е со шпанскава сапуница, нејзе уво очигледно не ја боли, ќе си ја лансира утре колекцијата. :D
    Па и бришени коментари заприметив. За греФ :D

Оваа никад ништо нема да признае и ќе си тера со нејзиниот филм, вие сакате да земе да се ака од земја.
    Кој се излаже да купи, ќе купи, таа ќе си добрише коментарите и секое чудо за три дена.

Овие пак што ја бранат, тебе ќе те направат виновен. Тоа е, во земјава ако си во право и не смееш да кажеш како дошло, пошто ти ќе си крив.

Thread Status:
Not open for further replies.