Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. asdas

asdas Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    1.953
    По кој основ ќе тужи? Има член од некој закон кој забранувс оговарање?

На simoncelicius, *Amethyst*, Traveler91 и 15 други им се допаѓа ова.
  2. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    Дали сериозно го спореди форумов со јавна соба? боже сачувај
    тужби не се поднесуваат за мислења на форум туку за 'CEO wannabes' што се представуаат како бренд а всушност не се.
    Овие "светскиве" инфлуенсерки што се сметаат како јавни лица паѓаат во депресија за 10 страни критики на форумов пола од кој се со валидни агрументи ами замислете цел свет да ја знаеше, сите ќе ги тужеше што имаа хејт коментар.

На 1209, simoncelicius, *Amethyst* и 20 други им се допаѓа ова.
  3. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.718
    Допаѓања:
    14.526
    А што е цело време форава,па и овде може да се пријави мислење или грешка сум? Пошо цело време на тоа алудираше,а еве и Ангела така пишала.

4. The Unicorn

The Unicorn Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2018
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    6.308
    What? :^)

На Traveler91, Elen4e_sonce, Lavender4 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. queen04

queen04 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2019
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    785
    Можеби малку се претера на темава, но да се изгаси цел форум поради една тема, а притоа сите друг ги да користат дали а образование или други видови совети и прашања некако нема логика....

На SagiD му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Frestonia

Frestonia Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    1.186
    Форумот постои години и досега на никој не му запречило и зошто баш сега? Затоа што и се урна на Ангела фејковачката колекција и она дома цмиздри.
    Миа направи драма плукајќи се сама по себе, зашо она беше што вреѓаше по лајвови кариери, потценваше луге што мирисаат на грав и белденичат и тоа јавно ! Сега таа била жртва? Она се фолира бре луѓе, си ги врти муабетите како што сака, манипулатор на векот е. Не можев да се уклучам на фемина 1 час скоро, и сама себе се демантира нели она беше што можеше да се носи со ваква функција инфлуенсер? а не некоја банкарка шо и требаат 6 дијазепами???? Тоа е понижување до немајкаде. Сега не може и дожеже? па ке врти, сега бара спас да ја спаселе а та руга онде све живо диво.
    А ангела многу образована мисли дека е ќе тужела на шо основ само? дека е измамничка што продава фејк накит? туку сака да заплаши да не и го доуништат веќе пропаднатиот "бренд". Кога тука сите ја браневме Ангела и пишувавме се најдобро тогаш и чинеше најдобар беше форумов.
    И како може да го споредува форумот со јавна женска соба као демек ова било? Јавна соба беше срам невиден, кај смеј таа како јавна личност да споредува едно со друго. кога немаат допирна граница... јавна соба е срам. А таа како јавна личност и останатите нека си се носат тоа е слобода на говор( оговараање)
    Сега прашав не можи, се што е постирано јавно информации, содржина не сноси и не подлежи на никаква одговорност, било да е за трач, ругање и слично :*

Последна измена: 9 февруари 2021
    На simoncelicius, sierra, *Amethyst* и 14 други им се допаѓа ова.
  7. AngIv

AngIv Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    828
    Допаѓања:
    9.196
    Сакав да кажам слични, но исти не се. Грешка се имам изразено (y)

8. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Дека претеравте, претеравте ама тужба нема по ниеден основ, олабавете. За едно е во право, треба да работат повеќе модератори, а од друга страна не може да ти бришат трач муабет во трач тема. Нека не постои воопшто темата. Драма квин |(

На *Amethyst*, Butterfly1107, theowndemon и 12 други им се допаѓа ова.
  9. Animini

Animini Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2018
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    506
    Mia beee, kolku ocajno deluvas svesna si?.. zosto be se dokopa so ovoj live? Vaka ke ti kazam: advokat sum povekje od 14 godini so slucai slicni na ovie sto gi baras i ke ti kazam edno: NIEDEN KOMENTAR STO PROCITA NEMA OSNOV ZA TUZBA! AMA BAS NIEDEN. Ti si polnoletna i javna licnost i TI sama iznesuvas mislenja i spomnuvas lugje so ime i prezime na tvoite live storinja godini nanazad, i ti devojko pola fb ti bese so statusi polni so iminja, lugje, slucki i licnost za koi IMAS SVOE MISLENJE! Te molam smiri se, sosredotoci se i neka ne te lazat deka mozes da tuzis nekoj i nekogo! Ako ne si sposobna da prifatis kritika vrati si se , menadzerka', 'recepcionerka, ili ednostavno so bi rekla ti meshaj grav po doma i smrdi na grav. I nemoj da bides zalna da mesas komentari za drugi javni licnosti se so cel da ja pridobies nivnata poddrska. Eve jas ke ti go kazam moeto vistinsko ime i prezime pa podnesi tuzba slobodno , ako ja dobies ke ti platam 10 duplo povekje osteta od taa sto ke odredi sudot. Nemoj be devojce da se doblamiras, neka ne te jachaat tie so te sheruvaat, sedni razmisli i izvini se na aite bankari, doktori itn dodeka imas vreme i prostor za oprost. Inaku veruvaj deka i ovaa rabota kje ja zagubis. Pozdrav i bidi ziva i zdrava.

На Southface, simoncelicius, Cherry333 и 39 други им се допаѓа ова.
  10. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    718
    Цела поента ја утна и најбитното не го кажа, а ќе речеш инфлуенсерка :D Никаде не ја спомна причината за револт, рипорти итн сума сумарум утнат лајв, немаше приказна, а со тоа ни поента. Ако некој нешто ја сфати од лајвов освен дека се најде навредена...

На *Amethyst* и Traveler91 им се допаѓа ова.
  11. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Скроз и го разбирам револтот, секоја би се осеќала исто. Само огромен очај и беше читањето на коментари за другите, свесна е дека не може сама ништо да направи, па мораше да ги увлече и Тамара, Ката, Перо... Десет пати повтори дека некоја девојка може да си посегне по животот. Па каде беше бе Миа кога се ругаше Мартија, Антонија, Сергеј кога на јавна тв ги омаловажуваше малолетничките? Лицемер со лажен морал. Бивша водителка на одвратна трач емисија, пази.
    Се консултирала со 30 адвокати и сите прифатиле про боно :D Оф, очај.
    Да не заборавиме какви статуси имаше на фб, како ги вреѓаше неистомислениците во групите на фб и дека е гласен антиваксер.
    Еве гледам одговорните на фемина ептен потресени се.

А и вие тука можевте да припазите на речникот малку.

На Cherry333, ocicka2014, *Amethyst* и 22 други им се допаѓа ова.
  12. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.718
    Допаѓања:
    14.526
    Револтот сама си го навлече и ниту еднаш не се осврна на тоа,а тоа е целата поента на драмава.

На *Amethyst*, Traveler91, poppie и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    718
    Се согласувм за се

На Jana06 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Јас не можам да се сетам на ваков револт од друга јавна фаца, а скандали имало и многу поголеми. Така се носи јавна личност со тежината, а не како таа што се форсира 'силата на Миа, карактерот на Миа'.

На *Amethyst*, Traveler91, oblace1 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Принцезичка1

Принцезичка1 Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    5.398
    Дали сум единствена што не знам која е Миа?:?:

На iloveyou29, simoncelicius, Traveler91 и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Не си. Една мислеше дека е танчерка или whatever :D
    Јас пак од тука дознав за Шијаковска, Ангела и сеуште не сфаќам зашто ги следите. А Миа сум ја видела во Бекстејџ и во Женски домаќински муабети.

На simoncelicius, *Amethyst*, Traveler91 и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    718
    Мене нешто друго ми падна во очи. пишав и пак ќе пишам исто. Замислете како тоа девојче што го ругаше пред една недела, само затоа што и пишало свое мислење и тоа во приватна порака, она ја направи крпа за бришење паркет. Безразлика што ние не знаеме кое девојче е, таа си знае. Тинејџерка, 15 годишна, она не може ли пример да посегне по свој живот? (Не дај боже никому). Тоа девочје нема ли родители, или само Миа е ,,мајка жена краљица,,?? Ама да реагираш само за свој газ коа ти гори?? Себичност до немај каде, разочарување си Мио, колку сакаш продавај пуфки со квази подршка

На sierra, *Amethyst*, Traveler91 и 18 други им се допаѓа ова.
  18. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Што и пишала таа во порака?

19. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    718
    Па мислење свое за Ангела, од таму беше потикнат и лајвот (во приватна порака). Немаше потреба на 20 годишно помладо девојче да докажува воопшто нешто.

20. Dzevelekova

Dzevelekova Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2016
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    1.325
    739E7D34-CF6C-457B-AA3B-AD4E12CD7E17.png

На Tinushka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.