Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. wendy2

wendy2 Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    11.513
    Сега го видов сторито на Ангела со заканата за тужба. :rofl:
    Малоумна е?
    Што ќе тужи жити се, трач муабети? :rofl:

Кај се избламира со накитот од Али, уште повеќе се докрајчува со заканиве. Понашање како 10-годишно девојче, кога ќе ја озборуваат школските па ќе се закани дека ќе ги каже на наставничката. :lol:

А Миа па немам ни намера да ја слушам, да си трошам пола саат за една необразована желна за внимание, no thanks.

Последна измена од модератор: 9 февруари 2021
    На Southface, simoncelicius, sierra и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.611
    Допаѓања:
    39.115
    Офф не можам да останам имуна на драма и го изгледав цело видео бе :rofl:

Иначе во право е за огромен дел од коментарите, какви гадости сум прочитала во мјф, ама ете, си стојат така иако се пријавуваат но од некоја причина не се бришат.Таму нема само навреди, се вмешуваат деца, луѓе што не се ни јавни фаци, знам дека не е баш пријатно да се читаат такви одвратни ствари за себе, не е дека инфлуенсерки или било кои други се оперирани од чувства.

Ама нејзе не можам да ја сфатам и да ми е многу жал зашто ми се чини лицемерна, го следев ова од како испадна тоа со фамозниот бренд и ве читав тука кои навреди она ги искажа пред само неколку дена.
    Абе ако сакаш да се бориш против некаков сајбер булинг, не можеш истото да го правиш и ти.А не оправдувам булинг, ама ни хипокризија.

Во врска со тужбите, врз основа на што ќе тужи? Секоја јавна личност е коментирана, секаде во светот и на сите социјални мрежи, тоа вклучува и критики ама и злобни коментари.Не можеш да им забраниш на луѓето да ти коментираат нешто што не сакаш и не е убаво, а од друга страна сакаш да си центар на внимание.Може само повеќе да се вклучат модераторите тука и да гледаат што се пишува, ама истите, па и полоши коментари секојдневно се пишуваат по други платформи, на пример фејсбук.

@wendy2 и тебе те спомна, гледај ја. :D

Последна измена: 9 февруари 2021
    На *Amethyst*, Traveler91, BloodElf и 11 други им се допаѓа ова.
  3. Animini

Animini Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2018
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    506
    Mia da kaze kolku lugje i napravija unfollow od vcera do denes??? I pagjaat followers ko kruski a ona neka se potpira na tie 100 so ja "poddrzuvaat".

На Southface, White king, Traveler91 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.284
    Допаѓања:
    113.759
    Само мене ли ми изгледа ова како сама да си го направила целово шоу?? Некако многу ми е малкуверојатно да ја имаат пријавено .. не е она Кајли Џенер па да има толку следбеници.. Многу ми е чудно ова потресување.

На black-angel, *Amethyst*, Traveler91 и 13 други им се допаѓа ова.
  5. katerina333

katerina333 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    4
    dragi moi dami zosto voopsto se zamarate i komentirate koja e mia koja e tijana koja e angela?!!!??
    site tie si ja gledaat svojata rabota i ne se pletkaat vo vasite zivoti, premnogu ste si zemale za sloboda da komentirate pa duri i da navreduvate. jas niedna ne poznavam no nikogas nema da se drznam i da iskomentiram tugj zivot, koj kako pravi pari ne e vasa rabota ocigledno frustraciite i kompleksite si go pravat svoeto.
    sramota

На SuperGirl24 и mssuniquee им се допаѓа ова.
  6. Fifi84

Fifi84 Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    3.564
    Може Моника брише коментари на твитер каде што се спрда со колешките :) И твитер е иста прича за жал...

7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Фемина брои пола милион членови. Пола милион членови она ќе тужи.:rofl::rofl::rofl:
    Изгледа е многу богата.

Лила е оформена зрела личност,овие се недоквакани кокошки,пример можат од Лила да земат како да се однесуваат спрема критиките.

На White king, 1209, simoncelicius и 16 други им се допаѓа ова.
  8. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.819
    Допаѓања:
    39.456
    Аха , не се вади Буби, тебе посебно те спомна:devil: Извини се ПРОНТО

На Traveler91, LadyC и buba4e89 им се допаѓа ова.
  9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Стварно?! Што кажа?!
    :devil:

На Summerbaby, Elen4e_sonce и Dentina им се допаѓа ова.
  10. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.002
    Допаѓања:
    14.231
    Мислам дека револтот почна со навреда на неколку професии и тоа што не беа спомнати имиња и презимиња не е оправдување :) секој треба да внимава што и како зборува, затоа што така и ќе биде возвратено:)само што мислам драмата треба да престане, затоа што тоа носи кликови, фолоуерси и сл. А нели тие се занимаваат со тоа:D

11. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Не ми е инспиративна за да гледам видео и да си трошам време.Ме интересираше само што е фркава.

Жити инфлуенсерката.

Нека ме тужи за ставов.

На simoncelicius, black-angel, Traveler91 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.924
    Допаѓања:
    3.858
    Ne site samo onie sto pusuvale vo temite ..tuku aj tuka imame pravnici @BoaVista @JuLleE ima li osnov za tuzba za toa sto go zbori? Zasto nekoj iskomentiral necija razlika vo godini, ili za fals trenerki ili za toa koj kaj rabotel, ete i mene me spomnuva zasto sum prasala kako se report profil nisto drugo 8-|

На *Amethyst*, Traveler91 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  13. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.819
    Допаѓања:
    39.456
    Читаше скриншотови од коментари, и после секој драматично велеше :" ТУЖБА".

На Chickadeer, simoncelicius, Traveler91 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Сама си направи драма. Она е драма квин,ме заболе пиздава што ме спомнала мене и поедини членови, не ја ни гледам ниту ме занима. Прави драма па после плаче и бара помош од адвокати.
    Мислеше дека цела Мкд ќе ја подржи во ставот и дека само она има право да каже се за другите, а другите немаат право и ќе ги тужи. Кога ќе тужи нека си го избрише лајфот и нека си го прибере јазикот,затоа што прва ја почна драмата.
    Има нешто што се вика исклучување од јавноста за вакви драматургии,за злоупотреба на имиња и презимиња без дозвола. Нема основ за тужба,ние имаме и тоа огромна.
    Јас, ти и други поединци може да ја тужиме и да бараме оштета за клевета базирана на нејзиниот лајф ничим прозвана.
    Ќе се смири и ќе заврши драмава,ќе се заборави ова.
    Место културно да се извини дека малку претерала со јазикот,она цела ноќ пиела хелекси за инстаграм. Омг |(
    Споредбата со Ратајковски е глупава, Емили има врвна кариера зад себе и не се експонира со фолоу, на Ратајковски други и го водат профилот. Миа никад нема да биде Емили.
    Турете и пепел веќе,не вреди да се спомне веќе.

На Minniie.s, simoncelicius, *Amethyst* и 5 други им се допаѓа ова.
  15. eli.karameli

eli.karameli Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    2.019
    Допаѓања:
    5.534
    Зошто е во право? Сака да биде јавна личност ама само добро да се збори за неа и за нејзиниот живот?! Нека си го носи товарот "инфлуенсерски".

На simoncelicius, *Amethyst*, Traveler91 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. RAK91

RAK91 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2019
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    2.578
    Со свој камен по глава.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    718
    Не и е прв пат да си призема за важност професии да споредува. Пред некој месец се рчнаа нешто со оној Лазаров докторот, па почна памет да му соли како он бил негативен, пошто си ставал кај него на профил Ковид дневни статистики, коментари и сл. Негов профил, негово право, на крај краева тоа е и негова бранша. Јавно го исповреѓа дека специјализирал еден куп години, како бил неспособен, кој учел толку долго итн. Језа ме фати.

На simoncelicius, *Amethyst*, Traveler91 и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Затоа јавно доби поддршка само од Зоки фаци и Ангела. Зоки фаци ќе тужи зашто некој го нарекол ку*вичка, после постот за истата неговата навреда кон одредена инфлуенсерка. Зоки боли за себе, а?

На simoncelicius, *Amethyst*, Traveler91 и 7 други им се допаѓа ова.
  19. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.934
    Допаѓања:
    31.289
    Не си единствена :D Јас од тука шо се пишува дознав за неколку инфлуенсерки и ги отворив чисто да видам кои се. Никогаш ни сум следела инфлуенсерки и кога му ги отворив профилите не ни видов нешто за да ги следам.

На Traveler91, BloodElf, Ambrosia и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    718
    И он тужба ќе праел, со парите во Дубаи ќе одел. Треба фала да ни рече :D

На buba4e89, simoncelicius, *Amethyst* и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.