Инста-блогерки

Discussion in 'Мода и стил' started by SofiMar_, Apr 29, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Која е Ана Стојанова?

Traveler91 likes this.
  2. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Со самото тоа што сте ја отвориле темава, им давате до значење на таквите ,,wannabe инфлуенсерки".
    Не вредат ни Миа, ни Зоќи, ни Ангела да се коментираат. Нека си тераат, а кога ќе видат дека луѓе ги игнорираат, тогаш ќе престанат и они со глупостите што ги прават секојдневно.
    Нека читаат и нека тужат колку сакаат.
    Ова е форум, нека си ги прочитаат законите, пред да се закануваат со тужби, молби и тн.

Traveler91 and OmniaVanitas like this.
  3. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Ок вака,првиот лајв го гледав на секвенци,сега го пуштив цел,ако сакате вистинска драма гледајте го прво вчерашниот лајв па после претходниот,тука лежат многу факти.
    За таа Морана што ја величи Боже Господе!!! Била искрена а видов статија со фотошопирани слики во елитни места во Европски метрополи,се е тоа фејк,фејк,фејк.
    Миа знам дека читаш,како ја величиш Морана а ја ругаш Ребека дека го гледала детето со парите од маж и???
    Каша попара е ова се,катастрофа!!!

Traveler91 and Jana06 like this.
  4. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Од тоа видеото само слушам тужба тужба
    Сестро златна немаш основ за никаква тужба
    Усвари ти можеш да тужиш ама нема да добиеш

Last edited: Feb 9, 2021
  5. Dentina

Dentina Форумски идол

А што се грижи дека некоја инфлуенсерка на 15 што ја немала нејзината сила ќе се обесела , но кога истото и го предочија дека и Сергеј ругаше со име и презиме симнати фотки на малолетни од инстаграм, не знаеше како да се извади, па иде ад хоминем.
    Таа лично алудира на психичкото здравје на докторот што го трача дека специјализирал 15 години, попи ТУЖБА? Или нејзините трачеви чиста вистина се стално...

6. Jana06

Jana06 Форумски идол

Ама форумот не е само мјф или инста блогери.

7. GirlVolley

GirlVolley Популарен член

Не оправдувам ни една навреда. Но ова е без граници, грозно е за читање, а не пак за изговарање! Јас се срамам што читам,никој не заслужува таков булинг, колку и да не ти се допаѓа тоа што го работи. Дали некој треба и со нас така да се испонаша, ако не им се свиѓа нашата работа или начин на живот?
    Ова не се критики/негативни коментари или како и да го наречете. Ова е психичко насилство, што може да прерасне во физичко

Fancy_Nency 22 and antonelala like this.
  8. Masnickaaa

Masnickaaa Популарен член

Не мора одма со напаѓање. Не и го следам профилот на инстаграм, ја има и на други страни ;) Многу ми се допаѓа како пее, ама стајлингот може да и биде многу подобар, исто и сликите.
    Поздрав и другпат внимавај како се обраќаш, немаат сите лоша намера.

Traveler91 and antonelala like this.
  9. antonelala

antonelala Популарен член

Со ова се согласувам, затоа безгрешниот нека го фрли првиот камен...она сигурно нема да биде тоа :)
    Не може да бара тужби без да е тужена тогаш :)

*Amethyst* likes this.
  10. темјанушка

темјанушка Популарен член

Еве јас ќе те пратам на еден друг наш да видиш какви погнасни кометари има таму. Ќе оставам еден, другите нека си ги бара сама дотичната. Па нека ги тужи и нив, а не само на жени да се сили.
    Исто нека почне и на фб кометарите да дели тужби таму бар ги има по име и презиме.
    Одвратно. Screenshot_20210209_125333.jpg

Last edited: Feb 9, 2021
  11. Abel

Abel Популарен член

Точно кој "негативен" коментар во темава е тригер за волку да се вознемират одредени членови. И дали вака рипате и во реалниот живот, бранејќи ги сите "обесправени". Сериозно да помисли човек дека плетете венчиња од цвеќе по цел ден и одите низ град и спасувате улични кучиња. Ајде лабаво, трачарска е темата.

12. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Пишете и нека си разгледа женската.
    Кајгана форум е?
    Или Црнобело форум?

*Amethyst* likes this.
  13. Jana06

Jana06 Форумски идол

Ајдеее нов live вечер.

Hellobeautiful and RAK91 like this.
  14. Enna7

Enna7 Истакнат член

Ја дојдов за сеир :rofl:(facepalm)
    Али да не сум оф топик, за ова најновото основ за тужба не гледам, не е ни клевета, туку е трачарење на кое секоја јавна личност е подложна и треба да знае да се носи со тоа. Од друга страна, реално како еден трачарски народ со девиза да му умре козата на комшијата, сметам дека треба да се потприбереме со коментари и секој да си го гледа својот живот. Дали некој е геј, стрејт, разведен, шврља или не, е негова лична работа, а особено мешање на деца во целата приказна е мизерно и ниско. Поздрав и ширете позитива бе луѓе ;)

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Абе што се замарате со нејзе, фатете одете во шопинг или не знам каде, нека се нервира.

16. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Немој да не те тужи.

Тужена страна: Dentina од Фемина.

Предмет: Ремет на форум.

"Тужената страна ме ремети по форуми. Се моли да се јави во амбасада да и ја врачиме тужбата."

:D:D:D

Trxmx, koritsaki, *Amethyst* and 8 others like this.
  17. GirlVolley

GirlVolley Популарен член

А која треба да е тужена,извини? Јас не именував никој, не знам зошто ти посочуваш некоја си што треба да е тужена. Коментирав општо во оваа тема, бидејќи гледам дека ви сметаат сите јавни фаци и притоа, не само што се пишуваат одвратно грозни зборови за читање, туку и имате цел да ги уништетите целосно? Од каде оваа омраза и агресија луѓе? Без оглед кој колку години има...поубаво е чувството кога ќе споделиш убав збор и шала

18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

А зошто само ние тука им засметавме? Ќе ги тужат ли сите кои пишаа коментари и на видеата на youtube? Ќе го тужат ли theborisstories што во едно видео сумираше се што се збореше овде? Ќе ги тужат ли сите што и на твитер и на други форуми збореа на оваа тема? Или само мислењата тука се проблем?

Skorpija25, Harper, Trxmx and 26 others like this.
  19. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Ти си во матните води. Тебе те имаше спомнато. Тужба ќе ти следува. Бегај по далеку од Виена или каде и да си Бубаче, жити мене. :worried:

20. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Мене не ми е јасно како некој кој е популарен очекува само позитивни реакции од луѓето, да го сакаат, поддржуваат и да му аплаудираат на секој пост.

Да, не треба да има навреди од никаде, ама јас многу повеќе навреди се изнаслушав од Миа и сличните вакви фаци (кои таа и повеќето не знаев дека постојат пред темава). Ако не можат да се носат со критики тогаш инфлуенсерството не е за нив, жал ми е. И најсветица да си ќе има луѓе што лошо ќе коментираат, а овие се далеку од светици. Тоа е цената на популарноста.

А споредувањето на форумов со јавна соба беше дно дна. Ако ништо друго барем популарност зголемија, а тоа дека ќе тужат некого и ќе успеат чисто сумљам.

Thread Status:
Not open for further replies.