Инста-блогерки

Discussion in 'Мода и стил' started by SofiMar_, Apr 29, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fateful

fateful Истакнат член

ХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА

Attached Files:

soffce, Macito007, SandStorm and 3 others like this.
  2. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

лелеееее :(

3. AleksandarMaxи92

AleksandarMaxи92 Активен член

EnnaTasevska е права комедија не се заебавам хаха. Мене ми е некако како - или стварно појма нема колку е лоша во тоа што го прави, или е некој Idiotic Genius и намерно изиграва кловн знаејќи дека сликите и се лоши и без никаков контекст и иднина хаха

4. marama

marama Форумски идол

Никогаш не си објавила постара слика? Се случува, не запазила.

5. Sunset Flower

Sunset Flower Истакнат член

Мислам дека го достигна врвот на мизерија и патетика во светот! Девојката која од 10 год не прочитала ни една книга оти дома не читале
    Џаба све тврдам и тоа гласно ваков простотилок нема ни на Марс

Attached Files:

pinkberry, asdas, Macito007 and 7 others like this.
  6. Stressed Out

Од каде постара слика? Од телефон? Во кој телефон има ваков скролер? И зошто би објавила скриншот од старата слика? Апла е украдена,пресмешно е.

Harper, fana, SandStorm and 5 others like this.
  7. Ketchup

Ketchup

Иконката е од инстаграм преку веб. Значи сликата веќе била објавена и е скриншот.

Stressed Out likes this.
  8. AleksandarMaxи92

Мене реално не ми пречи што не читала многу книги, но кога ја видов фоткава и кога зумирав.. концепт нула

9. @Iv

@Iv Истакнат член

Сега се покажаа колкави блогерки се, немат идеја, креативност, концепт немат ништо освен купени следачи и лајкови. Се чудат која глупост да ја направат на слика (тоалетната е врв на глупоќа). Подобро да објавуваш нешто еднаш неделно и да те следаат 500 луѓе кои го ценат трудот и креативноста вложени во фотографија отколку вака да се глупираш. За мене ова е глупирање вакви глупи слики можам да правам по 10 на ден, среќа имам малку повеќе памет па нема да правам .

10. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Препорачајте ми повеќе мк блогерки кои зборуваат за skincare? Како mangolia.glamour , kattzia ?

11. redhead

redhead Истакнат член

Дало следите мајки блогерки?

12. Lovebug01

Lovebug01 Популарен член

Јас не, освен мојафитнесмама. Имам другарка која едно време откако се породи си го напраи профилот персонал блог, ама се откажа. Она што ми го кажуваше ме фрапира, до толку што ми се одмили се на инстаграм, и со поинакви очи ја гледам таа платформа. Ја ставиле во некоја група со 20-30 други мајки-блогерки демек као група за поддршка, да си коментираат и лајкуваат, да си ги споделуваат една на друга профилите, демек да им се зголемеле следачите. И некоја мајка се исклучила од групата, се испокарала со некоја друга мајка, па после ја оговарале, па оговарале и други блогери. Се карале многу во групата за"Еј ти, не ми искоментира на денешната објава" ама после си оставале на сликите слатки коментарчиња. Таа поради овие патетики видела колку е саатот, и се откажа. Катастрофа, не знам што да речам, а наводно и овие сите наши "блогерки" со вакви групи за поддршка демек се "прославиле".

ocicka2014, 1209, BoaVista and 5 others like this.
  13. Sunset Flower

Па за тоа пред некој ден зборував кај ана ристова што видов кога не и ја споделиле колекцијата кога плукаше јавно! а пред тоа не знам дали паметите ккога се поддржуваа меѓусебно сите се споделуваа follow oва она, а и јас ја следев моја фитнес мама само поради сестра ми она е заљубена во неа, но пред некое време многу одбивна ми стана и више не.
    Сестра ми е мајка и од мајки блогерки секогаш ја спомења sparkly daughter, девојчето мајката што го слика како познатите фаци и sanjalala за други не знам

Не знам магнолија ја следам , катзиа како што горе кажав ја отследив

Last edited by a moderator: Apr 15, 2020
    Emilija97mk likes this.
  14. redhead

redhead Истакнат член

Јас бидејќи сум со мали деца и сега ги следам некои. Баш заприметив дека нонстоп си коментираат на сите постови и тоа безвезе колку да се напише нешто и многу ми е смешно тоа

ocicka2014, BoaVista, Mermaid and 4 others like this.
  15. Sunset Flower

Да и ја го имам заприметено тоа,и скоро сите истите се тие што коментираат во мк хаха и баш ми е смешно
    сега започнав дека не одам на работа, од дома работам со карантинот само профили за храна пратам има неколку добри

16. puffla

puffla Истакнат член

frau aleksic најдобар профил

choko, Mariangel and redhead like this.
  17. AleksandarMaxи92

Која е таа “sparkly daughter”? Сега го отворив профилот и некако пре нападно. Изгледа како девојчето да е уморно од сите тие фотосесии и соработки кои ги прави мајка и, а и очигледно дека мајка и е во групи за коментари и лајкови. Некако too much e. Не би ја сликала ќерка ми толку многу за разни глупости

Keva brat likes this.
  18. redhead

redhead Истакнат член

Sparkly ми излегува цело време спонзорирано, нешто што најмногу ме нервира на инста кога некој ќе ме заследи и штом го заследам во истата минута ме бриши, значи мн ми е ниско тоа. Ако ми е некој интересен или пријател ќе го следам без разлика дали тој ме следел или не.

Е сега ми ги разјасни некои работи:)

Last edited by a moderator: Apr 16, 2020
    AleksandarMaxи92 likes this.
  19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Ви го потврдувам ова од прва рака.
    Ме имаа ставено во повеќе вакви групи и буквално кога ќе ве стават ви ги кажуваат правила кои се следниве - секој член треба да извести кога има нова слика, НО ПРЕТХОДНО мора да има лајкнато, коментирано и споделено се од другите членови, инаку нема да го добие истиот фидбек или пак ќе биде избркан од групата. Однесување како мали деца, а ги гледаш возрасни девојки и инфлуенсери, пример за пошироката маса.
    Мислам... нема да именувам кои членови беа, не е важно.
    Цело време се спамира во тие групи и не издржав ни една недела, излегов без поздрав, можеби и ме отследиле, тотално не ми е важно, не можам да оставам фејк коментари на потпросечни слики само затоа што морам.
    Се што гледате на инстаграм е фејк до максимум, почнувајќи од content, па се до коментари и најмали ситници.
    Моментално сум само во една група, затоа што поентата е друга се договараат кафиња, собиранки, совети и слично.
    Друго што ве интересира? :D

20. Stressed Out

Сум го приметила ова кај што се лигават со коментари и се чудев што им е филмот,премногу фејк.

ocicka2014, Elf, BoaVista and 4 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.