Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    ХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА

Прикачени фајлови:

На soffce, Macito007, SandStorm и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.561
    лелеееее :(

3. AleksandarMaxи92

AleksandarMaxи92 Активен член

Се зачлени на:
    31 август 2019
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    460
    EnnaTasevska е права комедија не се заебавам хаха. Мене ми е некако како - или стварно појма нема колку е лоша во тоа што го прави, или е некој Idiotic Genius и намерно изиграва кловн знаејќи дека сликите и се лоши и без никаков контекст и иднина хаха

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Никогаш не си објавила постара слика? Се случува, не запазила.

5. Sunset Flower

Sunset Flower Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2019
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    155
    Мислам дека го достигна врвот на мизерија и патетика во светот! Девојката која од 10 год не прочитала ни една книга оти дома не читале
    Џаба све тврдам и тоа гласно ваков простотилок нема ни на Марс

Прикачени фајлови:

На pinkberry, asdas, Macito007 и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Stressed Out

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.561
    Од каде постара слика? Од телефон? Во кој телефон има ваков скролер? И зошто би објавила скриншот од старата слика? Апла е украдена,пресмешно е.

На Harper, fana, SandStorm и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Иконката е од инстаграм преку веб. Значи сликата веќе била објавена и е скриншот.

На Stressed Out му/ѝ се допаѓа ова.
  8. AleksandarMaxи92

Се зачлени на:
    31 август 2019
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    460
    Мене реално не ми пречи што не читала многу книги, но кога ја видов фоткава и кога зумирав.. концепт нула

9. @Iv

@Iv Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2019
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    230
    Сега се покажаа колкави блогерки се, немат идеја, креативност, концепт немат ништо освен купени следачи и лајкови. Се чудат која глупост да ја направат на слика (тоалетната е врв на глупоќа). Подобро да објавуваш нешто еднаш неделно и да те следаат 500 луѓе кои го ценат трудот и креативноста вложени во фотографија отколку вака да се глупираш. За мене ова е глупирање вакви глупи слики можам да правам по 10 на ден, среќа имам малку повеќе памет па нема да правам .

На senza.parole, Jane.Birkin, BellaCaca и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    553
    Препорачајте ми повеќе мк блогерки кои зборуваат за skincare? Како mangolia.glamour , kattzia ?

11. redhead

redhead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    398
    Дало следите мајки блогерки?

12. Lovebug01

Lovebug01 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2020
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    8.822
    Јас не, освен мојафитнесмама. Имам другарка која едно време откако се породи си го напраи профилот персонал блог, ама се откажа. Она што ми го кажуваше ме фрапира, до толку што ми се одмили се на инстаграм, и со поинакви очи ја гледам таа платформа. Ја ставиле во некоја група со 20-30 други мајки-блогерки демек као група за поддршка, да си коментираат и лајкуваат, да си ги споделуваат една на друга профилите, демек да им се зголемеле следачите. И некоја мајка се исклучила од групата, се испокарала со некоја друга мајка, па после ја оговарале, па оговарале и други блогери. Се карале многу во групата за"Еј ти, не ми искоментира на денешната објава" ама после си оставале на сликите слатки коментарчиња. Таа поради овие патетики видела колку е саатот, и се откажа. Катастрофа, не знам што да речам, а наводно и овие сите наши "блогерки" со вакви групи за поддршка демек се "прославиле".

На ocicka2014, 1209, BoaVista и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Sunset Flower

Се зачлени на:
    31 октомври 2019
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    155
    Па за тоа пред некој ден зборував кај ана ристова што видов кога не и ја споделиле колекцијата кога плукаше јавно! а пред тоа не знам дали паметите ккога се поддржуваа меѓусебно сите се споделуваа follow oва она, а и јас ја следев моја фитнес мама само поради сестра ми она е заљубена во неа, но пред некое време многу одбивна ми стана и више не.
    Сестра ми е мајка и од мајки блогерки секогаш ја спомења sparkly daughter, девојчето мајката што го слика како познатите фаци и sanjalala за други не знам

Не знам магнолија ја следам , катзиа како што горе кажав ја отследив

Последна измена од модератор: 15 април 2020
    На Emilija97mk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. redhead

redhead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    398
    Јас бидејќи сум со мали деца и сега ги следам некои. Баш заприметив дека нонстоп си коментираат на сите постови и тоа безвезе колку да се напише нешто и многу ми е смешно тоа

На ocicka2014, BoaVista, Mermaid и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Sunset Flower

Се зачлени на:
    31 октомври 2019
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    155
    Да и ја го имам заприметено тоа,и скоро сите истите се тие што коментираат во мк хаха и баш ми е смешно
    сега започнав дека не одам на работа, од дома работам со карантинот само профили за храна пратам има неколку добри

16. puffla

puffla Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    52
    frau aleksic најдобар профил

На choko, Mariangel и redhead им се допаѓа ова.
  17. AleksandarMaxи92

Се зачлени на:
    31 август 2019
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    460
    Која е таа “sparkly daughter”? Сега го отворив профилот и некако пре нападно. Изгледа како девојчето да е уморно од сите тие фотосесии и соработки кои ги прави мајка и, а и очигледно дека мајка и е во групи за коментари и лајкови. Некако too much e. Не би ја сликала ќерка ми толку многу за разни глупости

На Keva brat му/ѝ се допаѓа ова.
  18. redhead

redhead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    398
    Sparkly ми излегува цело време спонзорирано, нешто што најмногу ме нервира на инста кога некој ќе ме заследи и штом го заследам во истата минута ме бриши, значи мн ми е ниско тоа. Ако ми е некој интересен или пријател ќе го следам без разлика дали тој ме следел или не.

Е сега ми ги разјасни некои работи:)

Последна измена од модератор: 16 април 2020
    На AleksandarMaxи92 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.445
    Ви го потврдувам ова од прва рака.
    Ме имаа ставено во повеќе вакви групи и буквално кога ќе ве стават ви ги кажуваат правила кои се следниве - секој член треба да извести кога има нова слика, НО ПРЕТХОДНО мора да има лајкнато, коментирано и споделено се од другите членови, инаку нема да го добие истиот фидбек или пак ќе биде избркан од групата. Однесување како мали деца, а ги гледаш возрасни девојки и инфлуенсери, пример за пошироката маса.
    Мислам... нема да именувам кои членови беа, не е важно.
    Цело време се спамира во тие групи и не издржав ни една недела, излегов без поздрав, можеби и ме отследиле, тотално не ми е важно, не можам да оставам фејк коментари на потпросечни слики само затоа што морам.
    Се што гледате на инстаграм е фејк до максимум, почнувајќи од content, па се до коментари и најмали ситници.
    Моментално сум само во една група, затоа што поентата е друга се договараат кафиња, собиранки, совети и слично.
    Друго што ве интересира? :D

На ocicka2014, BoaVista, ohlalalala и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Stressed Out

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.561
    Сум го приметила ова кај што се лигават со коментари и се чудев што им е филмот,премногу фејк.

На ocicka2014, Elf, BoaVista и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.