Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. BellaCaca

BellaCaca Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2019
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    104
    Jas ja sledam i mene mi e epten mnogu ubava i kreativna. Od Stip e devojkata arhitektka. Iskreno ne sakam da navreduvam drugi mak blogerki ama samo Maryse,Angela i ovaa Elena Grncarova nekako mi se so stil. Ksenija Aleksandra nekako mn mi se niskobudzetni blogerki ne vnimavaat ni sto stavaat i 500 sliki toa pa toa- a realno ne mi oddavaat vpecatok ni na educirani malku priprosti mi se. I Maryse ne znae mnogu da se izrazuva ama stvarno se dvoi po ubavina i stil....

На AleksandarMaxи92, tetovcankata91 и Feminka88 им се допаѓа ова.
  2. tetovcankata91

tetovcankata91 Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    31
    Blagodaram na informacijata :) mene mi e nekako kao exotic beauty ovaa Maryse. Ubavi mi se I Angela I Elena I da tie malce delat so stil no Aleksandra se povekje i povekje mi stanuva dobra I bar za toa shto e nasocena kon makedonski brendovi I preubavo si ja vrsi rabotata. Ako bi rabotela so nekoi nadvor od Makedonija bi bila isto predobra

3. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Топ пролетни комбинации.

Прикачени фајлови:

На SandraG91, Mariangel, dariaslife и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Мене многу ми се допаѓа стилот на Јанева, прави едноставни но интересни комбинации што секој може да ги носи. Другиве блогерки често претеруваат кога ќе стават 3 броја поголеми сакоа, милион акцесоари, пердуви и уште од пиле млеко. Смешно ми е тоа.

На simoncelicius, buba4e89, ohlalalala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Значи да не се лажеме.. Јанева да сака повеќе да работи и да се посвети ќе биде најдобра од сите други во Македонија. Мене ми е прекрасна

На tetovcankata91, ohlalalala и Ladybug2436 им се допаѓа ова.
  6. Believe.in

Believe.in Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    723
    Повеќето блогерки да сакаат и да работаат повеќе и целосно да се посветат ќе бидат многу подобри. А дефинирај што е најдобра?
    Не го пишувам ова како критика за Јанева, туку се работи за различни вкусови и интереси.

На h.ope му/ѝ се допаѓа ова.
  7. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Мене јанева не ми се допаѓа, иста ми е како Олива од Попај :rofl:
    И претерува со ефектите, некогаш има ок комбинации.

На CindyAnn, Wild.Cat96, Emilija97mk и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Како што знам повеќето блогерки не работат ништо. Јанева неколку пати има спомнато на стори дека работи во некоја фирма а на едно нејзино интервју прочитав дека пишувала и мастер. Искрено јас многу и се восхитувам, реткост е да се види таква амбициозна девојка што се занимава и со мода, блог, работа, факултет и се останато. Затоа ми е една од омилените, но секако сите имаме различни вкусови.

На ohlalalala, BellaCaca и dariaslife им се допаѓа ова.
  9. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Така де различни вкусови.. Ќе биде најдобра ако не претерува со ефектите, и ако има подобар став и Cute ми е многу и ми изгледа као природно да има fashion sense но не го користи доволно.. мислам дека таа подлегнува на тој некој си македонски правец на модно блогерство кај што несвесно не го користиталентот и тоа што го може и е ете досадна со истите ефекти некои одредени стилови.. Но може многу повеќе во тоа сум сигурна 100% бидејки сите други во МКД стават и по 100 слики на ден и пак се гледа дека некако насила се форсират и ми се малце нападни со исклучок на Ангела и Елена. Но си верувам во Јанева и ми е одлична

На tetovcankata91, AleksandarMaxи92, ohlalalala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Believe.in

Believe.in Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    723
    Јас знам блогерки кои не само што и друго работаат, туку се и мајки и со многу повеќе обврски од Јанева пример. Во ред е што ти е омилена, сите си имаме некој омилен или повеќе омилени.
    Кај нас за жал се уште е невозможно и ретко кој живее од блогерството.
    Многу блогерки спомнале на стори што друго работаат.
    Од тие што ги следам сигурна сум дека @sararoxanne заработува доволно да живее од тоа. Наша а светски блогер во секоја смисла.
    Плус мајки на кои им се восхитувам што успеваат да постигнат и да се успешни @magnolia.glamour @radishas.kitchendiaries @whisper.ves
    @elenagrncarova @sparklydaughter (сепак мајката го работи профилот) има и други. Магнолиа и Елена незнам дали имаат и друга работа, ама другите во глобала од друга професија живеат, блогерството им е плус.

Тоа со сто слики на ден стварно не го разбирам. Што постигнуваат со тоа? Плус имам приметено многу помалку лајкс добиваат кога постираат повеќе на ден.

Последна измена од модератор: 1 мај 2020
    На h.ope, tetovcankata91, mybabymio и 3 други им се допаѓа ова.
  11. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Можам да се согласам со сето ова. И јас мислам дека можеби немат некоја којзнае каква заработка, но знам многу од тие што ги напомена вклучувајќи ја и Јанева дека надвор од блогерскиот свет си работат нешто сосем различно. Но убаво е да се има занимација и им се восхитувам на сите тие што освен работата сликат и за мода, козметика, деца, и сл. Толку и се може во МКД голем успех е и тоа што може да го прават сите до една и што бар малце е развиена државата да работи со блогерки и инфлуенсерки и giveaways и сл. Сепак не сме Америка и супер се сите наши девојки

На ohlalalala и Believe.in им се допаѓа ова.
  12. Believe.in

Believe.in Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    723
    Иначе дали ги следите и што мислите за @kikecvetce и @marta_devilish
    Кике ми е многу мила и интересна со сопругот.
    Марта почнав да ја скокам на сториња ми станува нападна и исфорсирана.

На h.ope, CindyAnn, Emilija97mk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Чек малце, овие што се уствари!? Ги знам и двете од Инста, но далеку се и од блогерки и од инфлуенсерки. Немам ништо против килажа и сл, и неможам да кажам ништо за нив бидејки не ги ни познавам лично, но ми изгледат као некој си плас сајз пуфли ( пуфли - малце лигави хаха ). Но имат публика особено Марта гледам дека многу им е интересна на многу Македонци, а и мене некогаш ми е интересна, знае да каже по некој факт а некогаш и да се излизгави многу, но сите сме такви на крајот од денот хахах

На AleksandarMaxи92, ohlalalala и Believe.in им се допаѓа ова.
  14. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Марта е сељанка прва класа.

за цветче нема да коментирам :shake:

На enia22, Just.do.it, ohlalalala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Believe.in

Believe.in Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    723
    И јас незнам како да ги дефинирам, а ги следат реални луѓе и имаат соработки.

На h.ope му/ѝ се допаѓа ова.
  16. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    Едни соработки шо имаат немој...фејк кајли лип китс, соработка со профили како бацкоти, сакампари и камај :smirk:

На ohlalalala и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  17. nikibi

nikibi Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2019
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    146
    Марта и кике цветче треба McDonald’s да ги спонзорира.

На ohlalalala му/ѝ се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Јас ја отворив таа Ина и побогу зошто ја следите? Девојчето нема харизма и нема што да покаже дури и дигната ми изгледа.

Што се однесува до Магнолија ја следам и имав пишано и не ми врати,една недела има како не ми врати така да ќе ја отследам.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Za Marta...no comment.
    Premnogu samobendisana,odbivna se prai deka e nekoja jaka p....a i intelektualka istovremeno.
    Napna so toa so bila mentor u NASA, mislis Amerika ja otkri ili pak na mesecinata se kaci...:x

Kikicvetce i taa e od ist kalibar ko nea.Izigrava strucnjak u sekoja oblast.
    Hahahahahhha i pandi so praat debilni videa u ocaen obid da se kul.
    E toa se nejzinite t.n.bracozi kako so miluva da gi narekuva.:rofl::rofl:
    :rofl:
    Bash hahahahah:rofl:

20. Blackgirl1

Blackgirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    10
    Магнолија за мене е број 1 многу може да се научи од неа. Лицето многу ми се подобри од нејзините совети мене ми врати на порака, но сметам дека секаде во свет за такви услуги се наплаќа така да нејзино право е дали ке врати на порака или не

На Mariangel, mybabymio, koritsaki и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.