Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sunset Flower

Sunset Flower Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2019
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    155
    Јас само прашав не ја искритикував за тоа како зборува туку како пишува НЕПИСМЕНО И НЕПРАВИЛНО А ЈА СЛЕДАТ ОГРОМЕН БРОЈ НА ЛУЃЕ, КАКО ПРВА НЕСЕРИОЗНО ЈА СФАЌААТ ТАКА, И ГРУЕВСКИ ЗАФАЌАШЕ НА Р ПА ПРЕМИЕР БЕШЕ
    ЧИТАЈ МАЛКУ УБАВО ШТО МИ БЕШE поентата на ова, зашто не можи таа да сака да ја почитуваат, постојано да кажува и да мава скришотс како и пишуваат навредливи работи, па жено уште еднаш ќе речам иди у второ и учи граматика позз

На ohlalalala му/ѝ се допаѓа ова.
  2. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Добро бе Магнолија, дур и да си била крива ( а не си ), дали навистина допира до тебе мислење на трачарска тема во која сите се криеме зад лажни профили!? Прво по овде види дали тоа вреди. Може таа што кажала дека не си и вратила лаже па макар и да не лаже, не си должна да седиш по форумот и да се правдаш на рандом фаци. Секогаш ќе имаш луѓе кои ќе ти пронајдат маана во секое време и на секаква ситница а ете имаш и многу кои те поддржуваме. Мислам дека освен тоа што сите треба да се носите со критика најважно е и да не читате за себе по вакви сајтови затоа што еве се примеќа а и самата кажуваш дека те увредило некое мислење итн. Ако некој навистина е добар чоек, лично ќе ти пиши и праша зошто ме остави на Seen и се што му пречи. Нема вака да те влечка низ јавни теми. Знам дека тоа нема везе со тебе но многу од познатите луѓе никогаш не се гуглат затоа што знаат колку и да се добри пак ќе има некој што ќе зборува за нив и тоа што треба и тоа што не треба и секако нешто ќе допре до тебе и ќе те нападне психички. Значи во ред е, се направи биг дил тотално за ништо вредно до толку. Продолжи си како што си работиш и не се замарај гледај си за себе и за твојата фамилија затоа што овде неколкуте рандом лица што наводно им било тешко што си ги оставила на Seen и сега светот им пропадна нели.. тие нема да се погрижат за тебе и за твојата фамилија. Нив лесна им е, денес за тебе утре за друга ќе се фатат хаха ти немаш потреба да ги мислиш нив и нивните критики. Критика е најдобра кога ќе ти ја пишат од лично име и презиме све друго се кукавици

На coolgirl123, SandraG91, Scorpiongirl12 и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.755
    Допаѓања:
    14.480
    Ти имаш напишано следново:
    Јас во моето мислење никаде не напишав дека ја критикуваш, туку дека не гледам потреба да објаснува било што околу очигледна маана.
    Околу писменоста и печатните грешки апсолутно ништо не пишав. Како што кажав не ја следам.

4. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.119
    Допаѓања:
    27.027
    Некои луѓе не знаат што е конструктивна критика. Не сте толку совршени де.
    Успешни ќе сте кога ќе применете некои критики.
    За мене има разлика од рецензија и реклама.
    Рецензија читам со задоволство, рекламите набрзинка ги поминувам пошто знам дека не се реални. И најпаметно ви е да си прочитате рецензии пред да купете нешто. Посебно нешто што се става на лице.

На ohlalalala, Anie93, Wild.Cat96 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Katie90

Katie90 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    1.474
    Како е подобра критиката ако е со име и презиме ? Еве замисли си излегува име и презиме кај моето мислење , што менува тоа ?
    Пак ќе го кажам тоа! Кога мислам дека некој прави нешто погрешно ќе го кажам тоа.
    Еднаш членка на форумот ми пиша дека ако сум била подобра личност ќе сум пишувала со име и презиме,а сега ти велиш дека сме кукавици. Не гледам како тоа би не направило подобри личности или храбри.
    За мене најдобра критика е конструктивната критика без оглед на тоа каде е напишана.
    Има разлика помеѓу навреда и конструктивна критика.Првото треба да се забрани во темава.Никому нема да му помогне ако тука напише дека некој е очаен како што имам прочитано во оваа тема не се сеќавам кој беше и за која личност и не е ни важно .Второто конструктивната критика е корисна .Никој не е совршен и никој не станал подобар само со тапкање по рамо и најдобар си.Мое мислење и нема да должам повеќе.

Последна измена: 2 мај 2020
    На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Поентата ми беше дека не се е за јавни теми, оти од едно “Seen” дојде до цел хаос па дури и девојката лично се приклучи да се извинува и да се оправда на рандом лица и ств е некако жално бар мене ми е. Јас и во мое мислење пишав дека треба да се носат со секакви критики не секогаш се лоши и овде си во право. Некако бидејки незнаев ниту дека е членка овде и ми беше неубаво дури и мене и баш како што друга членка напомена секоја приказна има две страни а малце е глупо да се правдаш и кажуваш твоја страна од приказната или што и да е на некој непознат за кој немаш никаква идеја кој е и што е само затоа што решил некој да зборува за тоа кој ја оставил на Seen на тема во која мислам дека треба да се зборува претежно за Мода, Козметика, Лајфстајл и др, а не за вакви аут оф Топик муабети. Како што прочитав низ повеќе страни на оваа тема многу корисници претеруваат со вреѓање и со муабети што немат никаква поврзаност со темава. Само да се комплицира

7. tetovcankata91

tetovcankata91 Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    31
    Dali nekoj ja sledi i znae Jovana Trajkovska? Moden blogger i pisuva na profil i gledam deka probuva nesto da bidne no ne mi se dopagja stilot I fotkite i plus 18 godini Sega mislam deka napolni i malce e too much so slikite @jovana.trajkovskaaa na Instagram

8. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.270
    Допаѓања:
    40.683
    Оваа фитнес мама едино ако не е родена у странство па да си нема поим од пишување, друг изговор немс да е волку неписмена. Идете сеа читајте и ги сторињата. Срамота.

На ohlalalala му/ѝ се допаѓа ова.
  9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Го заклучила профилот :D

10. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    Кога сме веќе на таа тема...

Прикачени фајлови:

На Emilija97mk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.866
    Е добро сега за работа во двор што да облече

На Glowy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    "не ми се смеете"

На ohlalalala, Wild.Cat96, Mariangel и 3 други им се допаѓа ова.
  13. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.866
    Тоа веќе не ми ни чуди за неа, не ни прочитав

На tetovcankata91 и fateful им се допаѓа ова.
  14. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Отворив да видам која е, и после сликата кај што ставила маска на лицето со еден куп шминка бев(facepalm)
    Јака реклама :D
    Кич е некако не ми се свиѓа мене лично.

15. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    И јас прв пат ја видов и отворив сега, симпатична е но некако многу ми е нападна со повеќе од сликите и пози и аутфити некако ми се умори мозокот од сите тие ефекти и нејзиниот тип на аутфити кој малце за мој личен вкус се баш кич и нападни.. не би ја сместила во моден блогер поише на некој си обичен инфлуенсер.. незнам немам некое си којзнае какво мислење бидејки не ми остави воопшто никаков впечаток како за прв пат кога ќе отвориш некој профил

Еве сега баш ми излезе на Инстаграм од Ристова. Иако секогаш и давам шанса денес не ми се допаѓа овој некој си нејзин концепт

Прикачени фајлови:

Последна измена од модератор: 3 мај 2020
  16. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.866
    Премногу форсирани и се сликиве некако, како укочена е, ич не е фотогенична, а се труди девојчето.

На Believe.in му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Believe.in

Believe.in Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    692
    Навистина се труди и нејзиниот фид повеќе потсеќа на светските блогерки од останатите наши фешн блогерки.
    Има нешта кои ми се допаѓаат и други кои не толку, но во глобала има убави слики.

18. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Ана ја следам веќе некое време ама ефектите на слики и се стварно многу лоши. Никој не претерува со ефекти како неа. Се гледа дека се труди, ама не би ја ставила во ист кош со некои од другиве блогерки.

На redhead му/ѝ се допаѓа ова.
  19. redhead

redhead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    398
    До колку нема толку ефекти сликите би изгледале мнооогу подобро.

На Ladybug2436 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Katzzia забега скроз. Сите се тепаат за followers она блокира. Ме има блокнато мене и една другарка (јас и направив реплај на едно стори, во смисла еден од продуктите дека може да се реискористи и за друга намена, другарка ми ја прашала нешо за активен кислород и двете на блок). Биполарна личност еј.

На T.e.d.d.y, ohlalalala, Skorpija25 и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.