Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    И она се тепа за фоловерс затоа што многу често гледам дека прави наградни игри, разликата е што сака да ја следат само оние кои ќе и лижат гз. Не прифаќа никаков вид на критика бидејќи има МНОГУ ниска самодоверба. До негде ја жалам, многу искомплексирана личност е.

На T.e.d.d.y, SandraG91, martiiinna и 10 други им се допаѓа ова.
  2. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    Say no more...

Како е потпишана дотичната на инста?

Прикачени фајлови:

Последна измена од модератор: 5 мај 2020
    На dariaslife, Ladybug2436 и GirlRose им се допаѓа ова.
  3. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.105
    Допаѓања:
    26.968
    Љубоморне душе...
    Тоа ти се вика стакло лице во буквална смисла.
    Симпатична е, што си ставаат вакви филтери без везе.

4. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Блокната сум, не можам да видам. :D Пробај некоја варијација на katzzia,kattzzia или kattzia

На fateful му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.917
    Допаѓања:
    6.732
    kattzia

6. tetovcankata91

tetovcankata91 Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    31
    Sega ja doznav ovaa Kattzia od vas, otidov da I go vidam profilot I koja e devojkata I mi se dopadna kako si ja vrsi rabotava no nesto mi e off so nejze nekako bipolar vibe kako sto kaza nekoj drug ovde

На CindyAnn и JuLleE им се допаѓа ова.
  7. Astrum.Obtutus

Astrum.Obtutus Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2018
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    460
    Џабе блокира кога и е јавен профилот.:D Не знам која и е поентата...

8. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Аман немојте со неа хахах вчера на стори и пуштив едно зачудувачко смајли / со отворена уста како реакција бидејки ми се допадна тоа што имаше ставено и ств со позитивна намера и пуштив вакво и кога сакав подоцна да го отворам истото стори за да знам што точно имаше објавено за да го купам истото отидов да ја барам на Инстаграм и гледам не ми излегува и видов дека ме блокирала хаха незнам шо чоек ќе беше

На T.e.d.d.y, SandraG91, blady и 7 други им се допаѓа ова.
  9. dinatatina89

dinatatina89 Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2020
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    8

Е ова е тоа што сакав да кажам постови наназад.До вчера Катззиа беше таа само за странска публика и цело време пишуваше на стори како не е заинтересирана за македонска публика.И пак после ќе објави пост и ќе има 900лајк од кои 800 од македонската публика!Тие што лајкнале задутре ќе ги плука преку сторис и ќе ги нарекува девојки кои бришат шминка со влажни.Кај сте виделе вие кај неа пост објаснет од А до Ш јасно???
    До нас е односно до вас што ја следите искрено.јас не дозволувам на таква личност да и овозможам следач плус.

На CindyAnn и xxx-ba им се допаѓа ова.
  10. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    Што мислите за antonijalokvenec?
    Според мене има добра содржина, и многу пријатен глас.

11. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    9.242
    Мене ми е супер Антонија. Си тера по свое, некако уникатна ми е, а и профилот на инстаграм ѝ е среден, да ти е мерак да го гледаш.
    А и многу е убава, не претерува со шминка туку си има некоја природна убавина.

На SandraG91, ohlalalala, Minci13 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Lovebug01

Lovebug01 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2020
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    8.822
    На муабетот, и мене ме блокнала Катзиа:rofl: И тоа не ја ни следев, само што неколку пати сум влегла на нејзиниот профил, сум отворила стори и тоа е тоа. Шта речи а не погрешити.

На Just.do.it, ohlalalala, CindyAnn и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    553
    Искрено според мене.. навистина невкусно

Прикачени фајлови:

На ohlalalala му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Мене лично не ми се допаѓа. Ја следев порано но ја отследив. Ми личи на оние девојки што пробуваат да бидат арт, а всушност се многу препотентни и досадни. Знам дека е доста млада девојката и можеби во иднина ќе реши да прави нешто интересно но сега за сега јас не гледам ниедна причина зошто би ја следела.

На moonlight-girl.55 и Wild.Cat96 им се допаѓа ова.
  15. tetovcankata91

tetovcankata91 Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    31
    Јас уствари незнам што точно е Антонија Локвенец. Она јест да е симпатична но некако е неопределена и мене лично не ми се допаѓа нај нај со сите тие фејс изрази и пози. Малце ми е ту мач фул оф хр селф и со тоа некако изгледа арогантно и препотентно иако не значи дека е. Не сум ја запознала никогаш и тоа е само мислење и у главно нема некој си којзнае каков фид и фотки, скоро секоја слика главен фактор и е позата со лицето и малце ми е очигледна дека премногу е ин лав со нејзиното лице а тоа е далеку од лошо но малце досадничко за тие што те следат бидејки кога ќе видам нов пост од неа веќе знам што ќе видам и затоа некако ми е здосадена.. Ја погледнав и на Јутјуб и ок е, но не е по мој вкус.

На moonlight-girl.55, blady, Believe.in и 4 други им се допаѓа ова.
  16. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Ова ќе го кажам.
    Не ја вреѓам, не ја хејтам, не сум никогаш против девојки со висока килажа па дури и со многу ниска килажа. У главно никогаш не делам девојки и сум против секакви провикувања и такви работи. Но Марта секогаш зборува на сториња како ја нарекуваат О*оспија, Ку*ва, Спонзоруша, и биле смешни луѓето што и пишувале да не слика газ и цицки, и многу други работи. И нашиот народ бил неизживеан и прост. Многу пати сакам да ја сфатам и некогаш и ја поддржувам со одредени факти, но таа самата значи стварно претерува и се што слика е газ и цицки и после се вреѓа кога ја имало низ сајтови со хејт коментари и кога невкусно ја вреѓале. Не дека тоа што ќе се слика со газ и цицки е нешто против светот, но има граница на тоа. Има начин како да не изгледаш као некој порнич, а очигледно таа тоа го сака а има скоро 40.000 следачи и после другите и се криви.. Значи поддржувам девојки и во добро и во лошо но нејзиното оди само од лошо на полошо. А девојката стварно е паметна и има премногу знаење. Не го зборувам тоа поради НАСА и незнам то шо, се познава по самата неа и стварно знае некогаш да зборува многу убави работи и некогаш и да ме насмее до макс. Само што последен период мислам дека со вакви слики и видеа си праи следачи и баш баш не сум за тоа.

На Glowy, ohlalalala, Mariangel и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Kahlua

Kahlua Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2020
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    328
    Speaking of госпоѓица kattzia, ниту еден престижен универзитет и никаква експертиза во одредена област нема да надомести за ваков простотилук.
    Меѓу омилените ми беше на инста, ама после ова не ми е дојдено до нејзините препораки, и онака најголем дел од инспирацијата ја црпи од hyram и james welsh. Мизерија.

Прикачени фајлови:

На goddess.Of.chaos, martiiinna, sofija014 и 9 други им се допаѓа ова.
  18. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    Има некоја злоба оваа и се познава по физиономијата

На goddess.Of.chaos, Kimberly11, T.e.d.d.y и 9 други им се допаѓа ова.
  19. sierra

sierra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2019
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    908
    Нема поиритантно од вакви самобендисани створчиња како девојкава што ја наведовте. Која е поентата да имаш профил каде што даваш препораки на други, а не знаеш да воспоставиш комуникација со истите?
    Никогаш не ме привлекол нејзиниот инстаграм профил, ама според тоа што сега го видов нека си се држи до базичните знаења за нега на кожа или што и да и е целта на профилот, зошто шминкањето и' е...ноу ноу.

На goddess.Of.chaos, SandraG91, sofija014 и 15 други им се допаѓа ова.
  20. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    2.539
    Допаѓања:
    66.752
    Unfollow и од мене за kattzia, одамна планирав. :)

На goddess.Of.chaos, T.e.d.d.y, Skorpija25 и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.