Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. dinatatina89

dinatatina89 Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2020
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    8
    Па во живо да видите колку е поиритантна.Вие ќе ја блокнете сами нема да чекате таа да ве блокне :D

На raww, Astrum.Obtutus, CindyAnn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Последното видео на Ангела Ѓорѓиева, шминката перфекција. :inlove:

На blady, lovemme, tetovcankata91 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Kahlua

Kahlua Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2020
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    328
    Мислам дека ова и е најдобар изглед до сега. И многу подобрување во шминката во споредба со претходни видеа.
    И овој пат како да ѝ беше најпријатно во своја кожа до дега, некако поопуштена беше од вообичаено. И објаснувањето на производите и тоа што го прави ми се допаѓа. Можам да замислам колку е тешко да објаснуваш за шминка на македонски.
    Многу ми е мила, се надевам ќе успее во ова што го работи, меѓу ретките кои го прават тоа како што треба.

На blady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sunset Flower

Sunset Flower Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2019
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    155
    Мене искрено знаете сите одамна што пишуваме тука дека Ангела ми беше фаворит и секогаш ми пишувавте као да сум заљубена у неа ама и фаворит над фаворитите и баш и го гледав видеото што го постира прееска и искрено не ми се допадна како за спонзорирано видео,имала многу поубави видеа порано многу исфорсирано ми делуваше но сепак беше 6/10. Највеќе што не ми се допаѓа е од истата таа причина читајте погоре некаде коментари каде што пишувавме кога снимаше видео со револушн од сминка.мк и коа и пишав ми вика не не купувај и ми даде друга варијанта а и тогаш имасе сигурно некоја соработка на инста и од тогаш не ми се допаѓа, убаво за неа што направила соработка, но никогаш повеќе нема да ја ценам зашо она сама ми пиша и не само на мене сигурно се повеќе дека не се нешто баш баш и са глејте видео спонзоред нз што...не сакам преплатени реклами. Поарно ќе беше да излажеше коа ми пиша, и скриншот мислам имав ставено да не го избришаа модератори не сум баш сигурна

На Believe.in и fateful им се допаѓа ова.
  5. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    Ангела мене ми е топ! Само што морам да се согласам бидејки повеќе мислења досега видов на премногу страни за тоа како прави реклама за нешто што и самата таа не би го користела. Тоа неможам да го почитувам. Колку сака нека и се врвни фотографиите па и таа да е најфотогеничната личност на планета. Не дека одма се разочарав и ќе и идам “unfollow” само многу ме разочараа одредени блогерки наши со нивните постапки.. На прво место ми е Ангела бидејки стварно ја обожавам и на Инстаграм и на Јутјуб. Работата и е да рекламира и слично но кога веќе има фан база и некое си убаво изградено име во овој свет, не е убаво да прифаќаш се за пари и за што и да е, и после тоа да пишува дека не е добро за купување и користење а на видеата зборува како е предобро и како треба да го користат сите.. Исто така и на фотките или сториња на Инстаграм. Ако навистина е лошо а таа го промовира како нешто предобро многу луѓе ќе го купат ова бидејки таа веќе е инфлуенсер и има доста публика што ја почитува и следи и исто така и веруват, и после тоа вината ќе е нејзина иако треба да е на компанијата која што ги произведува тие работи. Не секој ќе ја праша во пораки па таа тогаш да каже што навистина мисли ете вака веќе малце ме разочара. Некој одма ќе си купи тоа што рекламира таа. И од вакви ситници може да и се сврти сето тоа што го изгради и да има лош ефект за нејзината кариера.

На Believe.in, blady, tetovcankata91 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Морам да се согласам со коментарите што се напишани погоре. Ангела јас ја обожавам, сликите и се преубави НО за жал јас бев една од тие девојки што се зезнаа и купија палета од револушн што стварно беше МНОГУ лоша. Да не навлагам во детали, ја дадов на моја помала братучетка бидејки немав никаква корист од неа. Од тогаш не и верувам на ниедна препорака посебно кога се работи за шминка.

На Believe.in му/ѝ се допаѓа ова.
  7. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    Убаво забележете ги деталите на рефлексијата на палетата, ќе видете всушност колку останата шминка има пред нејзе за да го достигне тој look, и секогаш кога ќе тапне со четката на палетата, од моментот на тапнување до моментот на нанесување секогаш тој дел е исечен, затоа што ваљда користи други палети

8. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Оваа Ксенија колку ми е безвезе и без вкус се облака.Што ќе и дојде при рака прво тоа го облака.
    #justsaying
    Screenshot_20200508-151914.png

На fateful му/ѝ се допаѓа ова.
  9. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    Изгубена

На ohlalalala му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ohlalalala

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Не бе стварно девојкава не е нешто саглам.
    Уште па знаела која сум, прв пат и пишувам хахаха лол:D
    Мислев дека ќе се разбереме ама очигледно нема дискусија со неа и тоа е тоа.

Прикачени фајлови:

На Skorpija25, CindyAnn, Juicy и 2 други им се допаѓа ова.
  11. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.865
    Па и ти колку културно си ја почнала дискусијата:^)
    Мене вака да ми пише некој нема ни да се трудам да им враќам. Блок и толку.

На Kattie, T.e.d.d.y, piglet1 и 7 други им се допаѓа ова.
  12. ohlalalala

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Е што и кажав? Со што ја навредив и каде?
    А она коа навредува и им се понаша на сите у ред е а?
    Малце мора да се спушти на земја премногу е летната високо, ама џабе пишувам,знам дека нема разбирачка.

На Skorpija25, CindyAnn и marchi-cool им се допаѓа ова.
  13. Katie90

Katie90 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    1.313
    За другите производи не знам но за оваа палета не верувам дека го прави тоа.Палетата е преубава сенките се пигментирани, се блендаат лесно. За парите е чиста 10.
    За другото се согласувам со мислењата погоре.Никој не би требало да рекламира производ во кој самиот не верува.
    А комбинацијата на Ксенија на оваа слика воопшто не ми е лоша.

На Believe.in, CindyAnn, sierra и 3 други им се допаѓа ова.
  14. AleksandarMaxи92

AleksandarMaxи92 Активен член

Се зачлени на:
    31 август 2019
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    460
    Се убаво, но веќе кога си решила да и пуштиш порака, требало малце по убаво. Не мора ако е таа таква со следачите и други да се спуштат на тоа ниво. Јас сум против Катзиа но ако би и пишала да и поткажам што треба и што не, би и пишала не толку нападно и дрско и плус од лажен профил.

На tetovcankata91 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tetovcankata91

tetovcankata91 Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    31
    Ксенија можам само да и дадам 10ка што има желба и се труди, и се има пронајдено во смисла на каков стил и мода сака.
    А и давам голема нула за целиот тој стил и мода што ги представува. Стварно ми е олдфешн и нападна.

На Believe.in, blady, Wild.Cat96 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. ohlalalala

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Да така и пишав на нејзин јазик, пошто од збор убав не се разбира изгледа.И од лажен,ме блокира и ме изритира со нејзиниот однос.

17. redhead

redhead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    398
    Зошто имате лажни профили?:)

На Believe.in, Mariangel и mkdvesna им се допаѓа ова.
  18. fateful

fateful Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    491
    Ја гледавте ли Шијаковска на backstage?

19. AleksandarMaxи92

AleksandarMaxи92 Активен член

Се зачлени на:
    31 август 2019
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    460
    Го изгледав сега, и можам да кажам дека ми се допадна премногу! Не сум фанатица на Шијакоска но браво!

На Emilija97mk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    553
    Од Шијакоска дечко и е албанец?
    Не го прашувам ова како потценување или ради различна вера, баш сега го објави на стори неговото име и не ми звучи како македонско, затоа

Последна измена: 8 мај 2020
    На Believe.in, fateful и Lence2020 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.