Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    Ама некои ствари стварно не ми се јасни. Со толку информации достапни на интернет, еден куп бјути блогови, јутуб видеа, вие сте се фатиле на темава зошто Катзиа или Магнолија не ви враќале. На крајот од денот, не ви се должни да ви пишуваат. Буквално се се наоѓа, ама и тоа ве мрзи. Јас најискрено поим немав од skin care и почнав да си читам и да си пратам beauty guru's на youtube и супер сум со информации сега.

Ја заследив катзиа пред некое време зошто ми ја препорача една другарка, чисто ме интересираше што и какви производи препорачува. Не викам дека нејзиниот однос со фоловерс е добар, и навистина претерува со некои работи, и некако негативен впечаток ми остави. Ама имајте осет и вие па со некои прашања што стварно може да се најдат со google search.

Магнолија, или @Lepaaa ја фоловнав зошто како член тука ми имаше многу убав впечаток оставено, и си ја пратам за препорака на продукти. Едукативни и се постовите, убаво и јасно напишано.

@Beauty1etc ја фоловнав по препорака од тука од форумов и можам да признаам дека има естетски најубав и најскладен фид. Да уживаш дур ги скролаш сликите, и буквално до последниот пост разгледав и си изназачував продукти за пробување :D

И искрено лично ако некогаш имам потреба од совет за скин кеар што не можам да најдам на нет, од овие три девојки воопшто не би се осудила да и пишам на катзиа според тоа колку дрско се однесува.

На m.bt23, Beauty1etc, Ketchup и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Frestonia

Frestonia Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    1.213
    Мене и двете ми се убави посебни но далеку од блогерки сепак. Но имаат доста капацитет
    Мене највеќе ми се свиѓа Ана марија Арџанова, сликите и се совршенство исто како на сања, не знам зашо не се трудат, еднашка им пишав као комплимент но не рекоа нешто зашо не се посветуваат.
    Други профили од помалите serafina pekala има доста преубави сликички и јак фид
    Розалиа Митрев неодамна ја заследив топли интересни слики има вреди да се посети баш е нежна.
    Nicolet.a неодамна ја открив плени со убавина и доста убави и квалитетни слики, мора да ја погледнете,срце е и стори доста става и многу е интересна .
    Крстевскаива ми е прејака со рецептите и сторињата а и сликите и се мелем за душа.
    Моментално топ ми е sitrakoska_3_ во топ 3, само отворете и го профилот ништо не треба повеќе, слики, фид,комбинации све и е 10 од 10.
    Ако знаете и други кажувајте и ваши помали

Последна измена од модератор: 26 мај 2020
  3. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    Ај одморете малце и темата ќе се чисти од офф топици

Девојчиња значи ќе ве молам на темава да се дискутира за содржина на профили , не за кој на каков дијалект зборел , кој дошол за промоција , кој какви приватни детаи има итн итн. Значи не се карајте , не е потребно меѓу себе да се напаѓате , приватни пораки и нивно прикачување не , држете ја дискусијата согласно правилата на форумот.

Давајте предлози и идеи на блогерките што се членки на форумот , разменувајте линкови за нови профили.

Продолжете со дискусијата

Последна измена: 26 мај 2020
    На raww, Beauty1etc, dariaslife и 3 други им се допаѓа ова.
  4. h.ope

h.ope Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    1.919
    Првите две реченици како да се од мене напишани :)
    И јас сакам убаво среден фид, складни бои и едит или некој редослед да има. Затоа и кај мене се трудам колку толку да е така.

На Blue.Sky, Believe.in, Gabrielle... и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. cherry89

cherry89 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2020
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    390
    Убаво е што се смени темата на подобро :inlove:
    Јас не сум ни по мода ниту се разбирам од нега за кожа, но на љубителите на пишан збор би ви ја препорачала citatelka.mk, не е голем профил, но има преубаво средени фотографии, човек да посака почесто да чита :D Води и блог кај што пишува критики за книгите што ги прочитала, ептен корисно, но има и други интересни статии поврзани со книги

На dariaslife, Believe.in, Carpe_Diem и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Believe.in

Believe.in Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    656
    Мене исто фидот ми е нешто што прво ме привлекува, после зависи содржината дали ќе останам. Но најчесто кој се труди убаво да изгледа фидот се труди и за се останато.
    А посебно кога се наши блогерки сакам и да ги поддржам, знам колку значи секој следач или друга поддршка бидејќи и јас пробав но подоцна се откажав од други причини.

На Blue.Sky, Carpe_Diem и h.ope им се допаѓа ова.
  7. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Еве тука веќе ми се допаѓа како изгледа. Screenshot_20200527-043841.png

На L.i.n.a.a, raww, Emilija97mk и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    @Lepaaa Ќе те замолам да ми пишиш во порака :)

9. Smiley96

Smiley96 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    34
    :hai: Јас го водам skincare "блогот" @serumsociety. Не сакам да коментирам ништо посебно; сметам дека ова треба да е safe space за оние што сакаат да си го искажат своето мислење, без разлика дали е позитивно или негативно. Пишувам само да им се заблагодарам на тие што ме спомнаа во своите препораки тука, бидејќи многу значи ваква поддршка за помали профили :inlove:

На Shaya, Arja, Beauty1etc и 3 други им се допаѓа ова.
  10. ohlalalala

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Браво!
    Преубаво ти е среден фидот.
    Хаха, ќе испадне дека помалите профили што не се толку формирани се сто пати поубави и посредени од овие "појакиве".
    А и девојките се многу пољубезни и не летаат у облаци дека се некој фактор, барем сега за сега.:)

На raww, ocicka2014, Smiley96 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Sunset Flower

Sunset Flower Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2019
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    155
    Alazarevska отворете и видете каков фид има

12. ohlalalala

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Како е потпишана?

13. Sunset Flower

Се зачлени на:
    31 октомври 2019
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    155
    alazareska

14. ohlalalala

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Wow perfect

А како и беше профилот на таа Македонката што живееше на Алјаска мислам, исто топ слики имаше, профи.
    Ја следам сигурно, ама не можам да се сетам.

15. dariaslife

dariaslife Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2020
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    138
    mamamia.life

И јас ја следам и ми е преубава и позитивна заедно со керќичката и ми е на прво место за некој си тип на мајка Инстаграм блогерка или Personal Blog.

LifeofBeti - Исто така интересен и симпатичен профил за следење.

Девојката е убава, има од се по нешто на профилот - травел, бјути, мода, стил. Живее во Швајцарија а е Македонка.

Ја следам веќе една година и ми е стварно интересна со секој пост.

Последна измена од модератор: 27 мај 2020
    На Believe.in, Carpe_Diem, Sunset Flower и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Sunset Flower

Се зачлени на:
    31 октомври 2019
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    155
    Da и ја ја следам и многу ми се допаѓа профилот исто и бети ја следам баш ми е кул и супер и слики стори комплет се
    Само ја едно нешто не разбирам, ако може да ми објасне некој, видете колку профили преубави има, како на мамамиа, алазаревска, арџанова итн.. и тие во кој дел спаѓаат? Тоа не свакам плис експленејшн

На ohlalalala му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ohlalalala

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    Како мислиш во кој дел?
    Па изглеа lifestyle, ете имаат и travel слики, и fashion.
    Исто и они се блогерки само и децата ги вклучуваат во приказната не само они самите.
    Овие мајките со деца ми се повеќе интересни.
    @mojafitnesmama воопшто не ми се допаѓа и не ми е креативна ич, не знае да се изразува, прави често грешки како што пишувавме пред некое време.

На Sunset Flower му/ѝ се допаѓа ова.
  18. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    Ова е последна опомена , следно е бан од темата неколку мислења погоре ви пишав за што ќе дискутирате а не за нечиви свекрви

На Believe.in му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Believe.in

Believe.in Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2020
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    656
    Се гледа дека се труди, ми се допаѓа. Понекогаш премногу ефекти има, треба да намали малку едит, сепак убав фид.

Кога сме кај убави фидови фаворити ми се @sandrakirkov @whisper.ves @natalicooking @mayazak @elenaalac
    @donnaoctober

Ситракоска сега ја видов баш е добра

Ќе допишам друг ако ми текне.

На MandyLane, m.bt23, dariaslife и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. h.ope

h.ope Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    1.919
    Лајфстајл е на некој начин категорија што вклучува се :wasntme:
    Затоа што во животен стил влегува и мода и убавина и травел и готвење, семеен живот, деца. Лошо е ако е буквално се испомешано. Барем според мене ок е ако е пример травел и лајфстајл или фешн и лајфстајл, максимум до 3 категории заедно, сепак една да доминира. А блогерот да знае добро да ги искомбинира.

На Gabrielle... и Believe.in им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.