Инста-блогерки

Discussion in 'Мода и стил' started by SofiMar_, Apr 29, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Изгледаш помладо од 31. :D
    Мене лично многу ми се допаѓа профилот, баш по мој вкус е. Ме фати на боите, ептен сакам убави шаренила, сите тие кремасти филтери не ми се допаѓаат. И изгледаш природно, позите не ти изгледаат ептен остри ко на другиве, коментарите под сликите добро е што не се филозофски мисли, туку нешто што е поврзано со сликата/местото. Друга работа што покажува дека цениш добра слика наместо промовирање на себеси е што те нема на секоја слика, и тоа во преден план. Мене ми се допаѓа таков концепт на фотографии и профил, така што, огромен лајк. :)

crimson, Glowy, S.W.A.G and 2 others like this.
  2. Sleepy

Sleepy Истакнат член

Јас мислам дека моја фитнес мама има 30-31 година максимум.

Frestonia and marama like this.
  3. Gabrielle...

Gabrielle... Истакнат член

Фала ти многу, многу ми значи коментарот. Годините се тие, ќе си ги носиме, а богами и висината . Битно е да шириме позитивна енергија и инстаграм да го користиме за добро. ❤❤❤

moonlight-girl.55 and h.ope like this.
  4. Ingvild

Ingvild Популарен член

Искрено, ни ги следам ни знам кои се девојкиве што ги зборите.

Дојдов на темава само да ви препорачам интересен профил за следење и исклучително корисен ако сакате идеи и рецепти за здрава храна - @snestorovskaa.
    Девојката е ептен фина, убаво објаснува се и е доста пријателски настроена доколку и пишете за мислење и совет.

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

И јас ја следам snestorovska, омилена ми е. Од овде се сум заследила, од Шијакоска до Ксенија(facepalm)
    Сега едно ладно какао ќе ди направам8)

Frosty! and Ingvild like this.
  6. Ingvild

Ingvild Популарен член

Па вака кога ќе размислам, да не кажам од "анонимуси" само неа и ја следам. И стварно мислам дека вреди затоа што не е некоја со глава во облаци, тотално опуштена девојка, а и ептен ми се допаѓа содржината што ја објавува без разлика дали е нешто за вежбање, храна или мали ситници за декорирање на домашен простор. Во секој случај, корисно е.

Тие Шијакоска, Ксенија ми станаа толку одбивни само што ве читам тука дека правеле кланови, па карања и плукања по сториња, оговарање една со друга. Тоа за мене не е ни вредно да го отворам, а не па да го следам.
    Имам видено некои од комбинациите што сте ги постирале, искрено ништо wow не ми е, некои дури скроз утнати.

@JuLleE рецептот за тоа какао се рашири побрзо од корона :tmi: на здравје :inlove:

7. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Ксенија раскина со дечкото?

8. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Не.

9. cherry89

cherry89 Истакнат член

Незнам дали го видовте последниот пост на Катзиа за витамин Ц и нијацинамид, дека смееле да се мешаат, а уште одамна имаше пишано дека баш тие две НЕ смеат да се мешаат. Истото што си го помислив јас и го пишала и некоја девојка, случајно видов, ама само што сакав да и ставам лајк го снема коментарот. Незнам дали таа сама го избришала, баш се сомневам, ако си тука јави се :rofl: Ама ако Катзиа го избришала, алал да и е, не учи нас следачите на едно, па после пу пу не важи, објавува нешто трето

10. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Не е прв пат она да прегази по тоа што има кажано во минатото

11. redhead

redhead Истакнат член

Штекерот на Грнчарова боди очи.

Frestonia and Ladybug2436 like this.
  12. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

И неиспегланите сакоа и панталони. :tmi:
    Згодна е навистина, ама на секоја слика е еден ист досаден израз на лицето, како сосила да се слика изгледа.
    На почеток ми беше интересна ама сега ја одследив, едноставно нема харизма.

13. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Си бичат по кафичи :)

Attached Files:

Frestonia likes this.
  14. Glowy

Glowy Популарен член

Цела Македонија (со исклучоци) е по кафичи и журки...

Callie likes this.
  15. Frestonia

Frestonia Популарен член

И ја ќе пишував тоа дружење преспивање, шетање, возење по коли збирки, Шијакоска, Ангела и не знам кој уште не а збореа превенција не знам што бидете безбедни... немам коментар а инфлуенсери се, наместо да им покажат на тие што ги следат свесност и одговорност они им дават поголем повод за журки. Јзк срамови бламови, Ангела доби голем анфолоу од мене зашо ми беше број 1 со години. !

16. avocado

avocado Активен член

Здраво девојки, дали знаете како би можела да стапам во контакт со Магнолиа Гламур на инстаграм? Гледам предобри резултати пред и потоа благодарение на рутините за лице кои го препорачува. Би сакала да ми препорача и мене, но не ми враќа на пораките. Благодарам однапред:l:

Believe.in and Sahlene like this.
  17. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Ретко кои блогерки враќаат на пораки а и да вратат тоа е после две недели. Единствени исклучоци од мое искуство кога пишав се Ангела, Јанева и Теона. Ми вратија на пораките за само неколку саати!

avocado likes this.
  18. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Јас не можам нешто многу многу да коментирам за најпознатите инста - блогерки кај нас, затоа што инстаграмот генерално го користам за да пренесам информација на мојот профил и да добијам некои информации кои се мое поле на интерес :)
    Но инстаграм е место каде што буквално секој може да си најде нешто за себе, и ми се допаѓа што има и едукативни профили, ете како магнолија, затоа што и јас се пронајдов во такво нешто, креативни профили како активности за деца, и вкусни приказни, и профили за здрава храна и вежбање како драгана фитлајв. Можеби не е тоа баш целта и суштината на инстаграм, хаха, ама па јас следам такви интересни ама претежно странски профили од кои навистина многу може да се научи :*
    Инаку ако некој е заинтересиран за здравје и исхрана (не за рецепти, ич не ме бива за готвење :D), може да го разгледате/заследите мојот профил https://www.instagram.com/the_healthier_you_/
    Се надевам дека ќе си најдете корисни информации за вас :l:

Believe.in likes this.
  19. xnotyourbabex

xnotyourbabex Истакнат член

Ана Ристова има пренадувани цени искрено уште од старт се преценила како за човек што скоро е влезен во овој бизнис. Секако секој блогер на крајот ќе извади своја линија на нешто, дали на козметика дали на облека исто е, клише е, поентата е секоја да се истакне со своето. Барем мое мислење.

mimi333 and Glowy like this.
  20. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Аууу нова фора имаат. Ти прават фолоу и стојат така неколку дена. Ако не им вратиш ти лајкнуваат три слики обично најновите и ти прват анфолоу.
    Конкретно за мамчките зборувам.
    Бедно.

Е на што ќе ве фолоунам и после тоа хахахах

ana-girl likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.