Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Инста-блогерки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SofiMar_, 29 април 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Изгледаш помладо од 31. :D
    Мене лично многу ми се допаѓа профилот, баш по мој вкус е. Ме фати на боите, ептен сакам убави шаренила, сите тие кремасти филтери не ми се допаѓаат. И изгледаш природно, позите не ти изгледаат ептен остри ко на другиве, коментарите под сликите добро е што не се филозофски мисли, туку нешто што е поврзано со сликата/местото. Друга работа што покажува дека цениш добра слика наместо промовирање на себеси е што те нема на секоја слика, и тоа во преден план. Мене ми се допаѓа таков концепт на фотографии и профил, така што, огромен лајк. :)

На crimson, Glowy, S.W.A.G и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Sleepy

Sleepy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2014
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    292
    Јас мислам дека моја фитнес мама има 30-31 година максимум.

На Frestonia и marama им се допаѓа ова.
  3. Gabrielle...

Gabrielle... Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2019
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    239
    Фала ти многу, многу ми значи коментарот. Годините се тие, ќе си ги носиме, а богами и висината . Битно е да шириме позитивна енергија и инстаграм да го користиме за добро. ❤❤❤

На moonlight-girl.55 и h.ope им се допаѓа ова.
  4. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    3.628
    Искрено, ни ги следам ни знам кои се девојкиве што ги зборите.

Дојдов на темава само да ви препорачам интересен профил за следење и исклучително корисен ако сакате идеи и рецепти за здрава храна - @snestorovskaa.
    Девојката е ептен фина, убаво објаснува се и е доста пријателски настроена доколку и пишете за мислење и совет.

На Kimberly11, pinkberry, Discovery и 4 други им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.488
    Допаѓања:
    251.180
    И јас ја следам snestorovska, омилена ми е. Од овде се сум заследила, од Шијакоска до Ксенија(facepalm)
    Сега едно ладно какао ќе ди направам8)

На Frosty! и Ingvild им се допаѓа ова.
  6. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    3.628
    Па вака кога ќе размислам, да не кажам од "анонимуси" само неа и ја следам. И стварно мислам дека вреди затоа што не е некоја со глава во облаци, тотално опуштена девојка, а и ептен ми се допаѓа содржината што ја објавува без разлика дали е нешто за вежбање, храна или мали ситници за декорирање на домашен простор. Во секој случај, корисно е.

Тие Шијакоска, Ксенија ми станаа толку одбивни само што ве читам тука дека правеле кланови, па карања и плукања по сториња, оговарање една со друга. Тоа за мене не е ни вредно да го отворам, а не па да го следам.
    Имам видено некои од комбинациите што сте ги постирале, искрено ништо wow не ми е, некои дури скроз утнати.

@JuLleE рецептот за тоа какао се рашири побрзо од корона :tmi: на здравје :inlove:

На pinkberry, eliesaab, Glowy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.865
    Ксенија раскина со дечкото?

8. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Не.

9. cherry89

cherry89 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2020
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    390
    Незнам дали го видовте последниот пост на Катзиа за витамин Ц и нијацинамид, дека смееле да се мешаат, а уште одамна имаше пишано дека баш тие две НЕ смеат да се мешаат. Истото што си го помислив јас и го пишала и некоја девојка, случајно видов, ама само што сакав да и ставам лајк го снема коментарот. Незнам дали таа сама го избришала, баш се сомневам, ако си тука јави се :rofl: Ама ако Катзиа го избришала, алал да и е, не учи нас следачите на едно, па после пу пу не важи, објавува нешто трето

На Elence93, coolgirl123, poppie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Не е прв пат она да прегази по тоа што има кажано во минатото

11. redhead

redhead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    398
    Штекерот на Грнчарова боди очи.

На Frestonia и Ladybug2436 им се допаѓа ова.
  12. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    2.539
    Допаѓања:
    66.744
    И неиспегланите сакоа и панталони. :tmi:
    Згодна е навистина, ама на секоја слика е еден ист досаден израз на лицето, како сосила да се слика изгледа.
    На почеток ми беше интересна ама сега ја одследив, едноставно нема харизма.

На Frestonia, redhead, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    553
    Си бичат по кафичи :)

Прикачени фајлови:

На Frestonia му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.916
    Допаѓања:
    6.730
    Цела Македонија (со исклучоци) е по кафичи и журки...

На Callie му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Frestonia

Frestonia Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    1.212
    И ја ќе пишував тоа дружење преспивање, шетање, возење по коли збирки, Шијакоска, Ангела и не знам кој уште не а збореа превенција не знам што бидете безбедни... немам коментар а инфлуенсери се, наместо да им покажат на тие што ги следат свесност и одговорност они им дават поголем повод за журки. Јзк срамови бламови, Ангела доби голем анфолоу од мене зашо ми беше број 1 со години. !

На Irreplaceablee, Elence93, buba4e89 и 4 други им се допаѓа ова.
  16. avocado

avocado Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    Здраво девојки, дали знаете како би можела да стапам во контакт со Магнолиа Гламур на инстаграм? Гледам предобри резултати пред и потоа благодарение на рутините за лице кои го препорачува. Би сакала да ми препорача и мене, но не ми враќа на пораките. Благодарам однапред:l:

На Believe.in и Sahlene им се допаѓа ова.
  17. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Ретко кои блогерки враќаат на пораки а и да вратат тоа е после две недели. Единствени исклучоци од мое искуство кога пишав се Ангела, Јанева и Теона. Ми вратија на пораките за само неколку саати!

На avocado му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    Јас не можам нешто многу многу да коментирам за најпознатите инста - блогерки кај нас, затоа што инстаграмот генерално го користам за да пренесам информација на мојот профил и да добијам некои информации кои се мое поле на интерес :)
    Но инстаграм е место каде што буквално секој може да си најде нешто за себе, и ми се допаѓа што има и едукативни профили, ете како магнолија, затоа што и јас се пронајдов во такво нешто, креативни профили како активности за деца, и вкусни приказни, и профили за здрава храна и вежбање како драгана фитлајв. Можеби не е тоа баш целта и суштината на инстаграм, хаха, ама па јас следам такви интересни ама претежно странски профили од кои навистина многу може да се научи :*
    Инаку ако некој е заинтересиран за здравје и исхрана (не за рецепти, ич не ме бива за готвење :D), може да го разгледате/заследите мојот профил https://www.instagram.com/the_healthier_you_/
    Се надевам дека ќе си најдете корисни информации за вас :l:

На Believe.in му/ѝ се допаѓа ова.
  19. xnotyourbabex

xnotyourbabex Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2017
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    742
    Ана Ристова има пренадувани цени искрено уште од старт се преценила како за човек што скоро е влезен во овој бизнис. Секако секој блогер на крајот ќе извади своја линија на нешто, дали на козметика дали на облека исто е, клише е, поентата е секоја да се истакне со своето. Барем мое мислење.

На mimi333 и Glowy им се допаѓа ова.
  20. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    13.529
    Аууу нова фора имаат. Ти прават фолоу и стојат така неколку дена. Ако не им вратиш ти лајкнуваат три слики обично најновите и ти прват анфолоу.
    Конкретно за мамчките зборувам.
    Бедно.

Е на што ќе ве фолоунам и после тоа хахахах

На ana-girl му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.