Здраво женски, после читање на темава своеволно направив тест и еве ги резултатите. Колку што сфаќам јас имам проблем со покачен инсулин. Според формулата хома ир ми е 2.3. Дали некоја друга имала сличен резултат и што и помогнало да го регулира? И ако знаете да ми препорачате добар доктор за консултација за можна некаква терапија.
Супер, фала на одговор прочитав баш многу позитивни мислења за докторкава. Да те прашам само дали терапија ти даде само од вакви резултати, или ги имаше испитано сите хормони па така ти одреди? Не знам дали да закажувам одма или да почекам да испитам сè, па тогаш да отидам.
Јас лани бев за тироидната кај неа и сега само и пуштам резултати на вибер и ми кажва шо следно и со каква терапија да продолжам. За инсулинот на своја рака бев да испитам ии и го пуштив резултатот, ми кажа каква терапија ии кога следно да испитам пак. Ако се сомневаш на уште нешто испитај си, ама според твојата ситуација мислам дека кога ќе појдиш таа ќе ти кажи шо треба да испиташ и ќе и пуштиш на вибер, така да закажи си се.