Може ли некој да ми даде некоја идеа преку слики како да направам честитка по ликовно ми треба, ама треба да е направена од блок бр.5
Луѓе дајте некоја идеја да направам некое елкиче мало,зашто и онака неам место во соба за голема елка,па вака нешто да направам помалечко
Премногу ми се свиѓа. Ја чувам сликава веќе месец дена деновиве дефинитивно ќе одам во потрага по дрва а, и нови украси планирам да си купам, ха! Само, не сакам да ги заковувам (секое посебно) за ѕдиот. Нема да ми е интересно ако ја оставам потоа цела година така да стои... сакам и догодина да ми е мерак кога, барабар со онаа, „мојата“, т.е на мајка ми елката ќе ги ќитам и дрвцава. Ќе видам некоја лента, нешто интересно за да ги сврзам едно со друго дрвцата и така. Само еден клин. Тате ќе е пресреќен така... мада и тоа е многу аа То је то.
За Грин: Купи си од малечките елки 40-50см. што се, додади некој лампион, сијалички, украси што имаш, направи некои нови и тн. И не се скапи, 200-300 ден. максимум се малечките елки. Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер И најпрекрасното
Фала Eма ,преубави се сликиве,морам да пробам нешто од ова да направам Сакав уште да прашам каде можам да најдам мали елки?Да не има во Џамбо случајно?
Поклончиња: Спојлер Беџови: Спојлер Честитки: Спојлер Украси: Спојлер Декорација: Спојлер Свеќи: Спојлер Свеќи2: Спојлер Свеќи3: Спојлер