Интересни случки со бебушките

Дискусија во 'Бебе' започната од ddevojce, 28 април 2014.

1. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.885
    Најсмешен ми е кога му давам сам да јаде и се мачи, ја мачка храната меѓу прсти и си ја пика цела тупаница :D

А од вчера најново му е да си ја вади цуцлата од уста и ми ја дава мене до уста ми ја доближува :D

Друго ново и интересно ми е тоа што е скржав :D
    Го учам да ми дава играчки, му викам дај и си ја пружам раката, он ми го дава празното раче, а другото со играчка го оддалечува и бега. :D :D

На Oneo, mal.ecka, Cherry blossom89 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.585
    Сега ми текна т.е чачкав по слики и ми излезе... До кај 4 месец се будеше и заспиваше прво со едното око па по некоја минута со другото. Сите го зафркаваа мм дека само по тоа личи на него :rofl::rofl::rofl:

На Oneo, thelittle17, Fatalnata и 8 други им се допаѓа ова.
  3. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Ова од вчера...малата ја ставив меѓу нас, јас се преправав дека спијам, а маж ми хрчеше ко и обично.Си го фаќа кебенцето и си гуга нешто со прстињата. Кога гледам ги пикнала прстите во носот на татко и, овој се разбуди цел во чудење:Dконечно најде начин да го разбуди:D

На Kaja991, Oneo, Fatalnata и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.585
    Ја оставам во дубак на многу кратко за да завршам нешто и си вика ,си вика едно време тишина.
    Јас ја ѕиркам што ќе видам го дофатила лап топот ,живи радости ,дури се смее (facepalm):rofl::rofl:
    Се чудев како го додржа...:!:

На BabyD0ll, Oneo, hermosa и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.798
    Ако настане тишина, RUN :rofl:

Не знам дали ова го имам пишано претходно ама ајде.
    Си седиме по дома и мм вика: Лелеее, зошто си му дала чоколадо? И јас цела збунета идам накај него и викам какво чоколадо, нормален ли си?
    Кога гледам тој си ја отворил пелената што му ја сменив пред 2 мин и си го гмечи гомцето (facepalm)
    Среќа на време го видовме.

На Kbr, Kaja991, BabyD0ll и 11 други им се допаѓа ова.
  6. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.885
    :D:D:D:D:D:D:D:D
    Ние денес се спремавме за шетање. Научи да мавта со рачето кога ќе се спомне "Чао". И го земам гледам покакан. Го соблекувам, се свртев да земам марамици он гмече гомца. Го избришав и борејќи се со него на секунда се свртев да земам нова пелена не знам како успеал да го отвори кремчето за газе, едвај јас го отварам Судокремот и си ставил на лицето и сакаше да си го лиже рачето со крем цело. И кога му го земав пак почна да мавта за чао и се расплака мислеше нема да биде носен на ветената прошетка..:D:D

На Oneo, Brpbrp, BeLLaDona23 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.585
    Мрази да се облекува и така ја бањаме па да ја облечам и прави ње ње ње се врти и бега...

На BeLLaDona23, Bicka77, Brpbrp и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    3.709
    Вчера се доевме со бебе во спална, демек за спиење, ама пошто никогаш не ни успева, си се тргна, се стркала на стомаче и почна да се влече низ спална на стомаче, јас лежев до него, со гола града за да се исуши убаво. И ете ти го, се избутка, дојде до мене, намириса млекце, си се намести и почна да цица :D
    Пресмешно беше, јас легната, он кренат на рачиња и над мене цица ли цица (facepalm)
    Сонце мало :sun:

На BeLLaDona23, Осе, CareTee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.863
    Допаѓања:
    33.978
    Машала ама пргавко ќе биде,спремај нози за трчање:rofl:.

На Marge му/ѝ се допаѓа ова.