1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интересни случки со бебушките

Дискусија во 'Бебе' започната од ddevojce, 28 април 2014.

1. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Најсмешен ми е кога му давам сам да јаде и се мачи, ја мачка храната меѓу прсти и си ја пика цела тупаница :D

А од вчера најново му е да си ја вади цуцлата од уста и ми ја дава мене до уста ми ја доближува :D

Друго ново и интересно ми е тоа што е скржав :D
    Го учам да ми дава играчки, му викам дај и си ја пружам раката, он ми го дава празното раче, а другото со играчка го оддалечува и бега. :D :D

На Oneo, mal.ecka, Cherry blossom89 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.584
    Сега ми текна т.е чачкав по слики и ми излезе... До кај 4 месец се будеше и заспиваше прво со едното око па по некоја минута со другото. Сите го зафркаваа мм дека само по тоа личи на него :rofl::rofl::rofl:

На Oneo, thelittle17, Fatalnata и 8 други им се допаѓа ова.
  3. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Ова од вчера...малата ја ставив меѓу нас, јас се преправав дека спијам, а маж ми хрчеше ко и обично.Си го фаќа кебенцето и си гуга нешто со прстињата. Кога гледам ги пикнала прстите во носот на татко и, овој се разбуди цел во чудење:Dконечно најде начин да го разбуди:D

На Kaja991, Oneo, Fatalnata и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.584
    Ја оставам во дубак на многу кратко за да завршам нешто и си вика ,си вика едно време тишина.
    Јас ја ѕиркам што ќе видам го дофатила лап топот ,живи радости ,дури се смее (facepalm):rofl::rofl:
    Се чудев како го додржа...:!:

На BabyD0ll, Oneo, hermosa и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.796
    Ако настане тишина, RUN :rofl:

Не знам дали ова го имам пишано претходно ама ајде.
    Си седиме по дома и мм вика: Лелеее, зошто си му дала чоколадо? И јас цела збунета идам накај него и викам какво чоколадо, нормален ли си?
    Кога гледам тој си ја отворил пелената што му ја сменив пред 2 мин и си го гмечи гомцето (facepalm)
    Среќа на време го видовме.

На Kbr, Kaja991, BabyD0ll и 11 други им се допаѓа ова.
  6. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    :D:D:D:D:D:D:D:D
    Ние денес се спремавме за шетање. Научи да мавта со рачето кога ќе се спомне "Чао". И го земам гледам покакан. Го соблекувам, се свртев да земам марамици он гмече гомца. Го избришав и борејќи се со него на секунда се свртев да земам нова пелена не знам како успеал да го отвори кремчето за газе, едвај јас го отварам Судокремот и си ставил на лицето и сакаше да си го лиже рачето со крем цело. И кога му го земав пак почна да мавта за чао и се расплака мислеше нема да биде носен на ветената прошетка..:D:D

На Oneo, Brpbrp, BeLLaDona23 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.584
    Мрази да се облекува и така ја бањаме па да ја облечам и прави ње ње ње се врти и бега...

На BeLLaDona23, Bicka77, Brpbrp и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    2.964
    Вчера се доевме со бебе во спална, демек за спиење, ама пошто никогаш не ни успева, си се тргна, се стркала на стомаче и почна да се влече низ спална на стомаче, јас лежев до него, со гола града за да се исуши убаво. И ете ти го, се избутка, дојде до мене, намириса млекце, си се намести и почна да цица :D
    Пресмешно беше, јас легната, он кренат на рачиња и над мене цица ли цица (facepalm)
    Сонце мало :sun:

На BeLLaDona23, Осе, CareTee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.765
    Допаѓања:
    33.575
    Машала ама пргавко ќе биде,спремај нози за трчање:rofl:.

На Marge му/ѝ се допаѓа ова.