Е како бе внатре, ваљда нема да брцаш за да се измиеш од внатре А за кандидата, очигледно ја имаш сеуште, и тука нема да ти помогне гел за туширање, оди на лекар земи си вагиналети.
хахаха ме изнасмеавте зар внатре ќе брцаш се согласувам со тебе оди на гинеколог и нека ти препише вагиналети ќе се прочистиш со нив и после ќе си бидеш раат
Само Бекутан шампонче користам и после тоа или со маслото или со кремата на Бекутан се мачкам. Поубаво здравје.
OK смешно беше моето прашање дали и внатре треба миење ама ај да си прашам си реков не ме карајте одма ајјјјј немам кандида користев канестен вагиналети демек замина засекогаш ама пак има некој мирис оваа е смешно али ко ке јадам сирење и долу на сирење мириса инаку DOVE за интимата ми напрае проблем од него ме чеша и го фрлив сега ќе пробам со гел ако помага арно ако не бекутанот не ми бега
Koристам само бебешки шампон -бекутан со камилица....практикувам неколку пати во неделата само со камилица чај да се мијам.интимен гел користев пред неколку години од нивеа зелениот и кливен го имам користено,но едноставно не ми влијаеја убаво а и гинекологот кажа неубави работи за интимните така да сега ми е све ок
Навистина е штетно да се користи сапун меѓутоа ако си најдеш сапун кој ти одговара зашто да не. Јас го користам Dove Soft Peeling и е подобар од било кој гел за интимна хигиена, дури и кога сум имала помали инфекции веднаш ми се повлекувале од него. Топло го репорачувам
Не користам ништо освен вода,некако шубе мие да се измијам со нешто друго.Повеќе пати сум се думала дали да купам нешто за миење али нон стоп се премислувам и затоа за сега останува само на вода
Јас на Genera го користам оној камалица и ОК ми се, задоволна сум. http://www.fairness.it/images/pdf/GENER ... BEAUTY.pdf
Исто, генера камилица најубави резултати ми има покажано, мислам дур го користам ни кандида ни ништо.. раат сум како заштита делува на некој начин. Еуцерин го имам пробано и не е ништо посебен онака како го галамат, само џабе пари фрлање е.. нивеата, и така и така, а генера ме изненади, ем ефтин ем предобар...
Генерата и мене ми се покажа како најдобра, а само 130 денари е. сум ги имала сите ама од камилица е најдобар и највеќе го задржува мирисот на убаво
И јас користам од AVON и ништо посебно и дава некаква сувост на кожата а и демек го поручив со црешов мирис но, мириса на сјај за садови... не сум задоволна
Јас користам само вода...Не сум употребувала гел досега,но сакам да пробам некој па ако може некој да ми препорача А годините имаат врска?
И јас го користам од Авон мене многу ми се погоди, еве веќе 2 месеци го користам и досега нема никакви последици супер ми е, иако не мириса баш на цреша ама не е битен мирисот битно е дејството
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:0,s:0 како сте задоволни од интимата на ЕУЦЕРИН?? сакам да ја купам па не сум слушнала мислење за неа
При крај ми е гелот јас го користам од Авон ама некако не сум задоволна во последно време ме зачешува дали го има во веро , тинекс ... интимниот гел од Генера ? И да ве прашам колку , често го употребувате зошто ми имаат кажано 1-2 во неделата?