мОМЕНТАЛНО ГО имам на Авон со црешов мирис и ок ми е.Незнам за Еуцерин го фалат и јас сакам да го пробам.На Нивеа ми се доста добри,посебно новиот.
Нивеа ,гелот со двоен ефект,задоволна сум од него..пред неколку години корисев lYCIA навистина преубав сега го нема во продажба...штета
До пред некое време користев Нивеа, а сега го купив оној на Авон со мирис на цреша и се надевам дека се ќе биде ок.
jas dolgo vreme koristam od Oriflame i vo globala sum zadovolna. pred godina ipol kupiv nivea i od togas mi se cini deka fativ infekcii osobeno Candida i odvaj se oporaviv. no sepak mislam deka na sekogo deluvaat razlicno. vo sekoj slucaj ako se pocne so eden intimen gel preporacuvam so toj da se prodolzi da se koristi. loso e koga se menuvaat [mod-kirilica:1lmtp26m][/mod-kirilica:1lmtp26m]
Веќе 3 години редовно го користам интимниот гел на Џенера и морамд а признаам дека сум презадоволна од него . Интимното подрачје ми е секогаш чисто ,нема непријатни мириси ,се чувствувам свежо и не ми ја иритира кожата и слузокожата.
јас сум многу против тие интимните гелови,затоа што еднаш ми се направи инфекција и гинеколог ми рекоа да не ги користам во никој случај поради мирисите кои ги имаат и оти ја сушат слузокожата и од тогаш најдобри ми се бебешките сапуни,а исто така и камилицата.
До сега се со бебешки производи али откако го купив гелов за проба баш пријатно се изненадив. Дури мислам дека е многу подобар од бебешките производи. Фала богу до сега не сум забележала несакани ефекти. Иначе има три врсти од гелов како мојот со камилица, со алое вера и уште еден. Се мислев помеѓу тој со камилица и алое ама ај си викам нели сите гинеколози препорачуваат да се миеме со чај од камилица, а башка и продавачката ми го препорача дека со камаилица бил најдобар. До сега само пофални зборорви имам за гелов.
Секој божји ден па фала богу нема несакани ефекти. Ептен сум задоволна а башка и ефтин е за 300ml 110 ден. Јас во Тедико го купив.
А бе каков интимен гел страв ми е. Еднаш сакав од Авон да порачам ама девојчето порачки што прави ми рече дека од тој се чешала како луда. На Балканот странските фирми секогаш ја пуштаат најнеквалитетната роба а во нашите поверение немам ич. Редовно се мијам со вода а понекогаш само Канесен си мачкам против инфекции габични. И здрава ми е убава пу пу да не ја урочам.
Bez gel za tusirajne nemozam imam momentalno na DoVe i mnogu e ubav,kozata mi mirisa ubavo i meka mi e.. [mod-kirilica:wu540ham][/mod-kirilica:wu540ham]
Корисам редовно, од L'Oreal гел и многу сум задоволна Има пријатен мирис и плус штити од габични инфекции
Јас редовно користам производи за тело од L'Oreal, и сум многу задоволна. Не ми се свиѓа нивната козметика, као на пример пудрите за лице и сл. али имаат многу квалитетни производи за тело.