@Biodevojka, каде можат да се најдат споменативе гелови? По аптеки или ... ? За последниот, знам, ама немаме ДМ во Битола.
Пошто имам мака со бактерии некни во аптека ми го препорачаа овој интимен гел. Се користи и како гел за туширање и интима преубаво мириса. За резултати ќе видиме понатаму како ќе реагира. Ако некој го има користено слободно нека сподели искуства. Позз
Исто , без мирис тој што е. Ако снемам ќе земам обичен сапун или купка и после пецкање, воспаленија... Не го менувам за ништо .
Јас го користам интимниот гел на Aloedermal со камилица. Презадоволна сум, откако почнав да го користам го снема белиот секрет, чувствувам преголема удобност и свежина. Тука имате повеќе информации: http://biodevojka.blogspot.mk/2015/08/aloedermal.html
Здраво. До сега не сум користила никаков, гел за интимните делови. Се мијам со бекутан купка, а понекогаш, со камилица чај. Е сега извесен периот ми се јави еден проблем. Незнам од што. Ми се појави чешање внатре,чешање плус печење, и ме боли. Кога одам во тоалет, неможам да се избришам од што ме боли. Цела внатрешност ми е сува, и подуена. Бев да ми земат брис, па чекам резултати. Што мислите вие? Од што би можело да биде.
Девојки дали користите нешто по бричење, на пример крем, некој посебен гел? Инаку јас како гел го коистам тој од Авон.
Здраво драга и двата се убави, едниот е органски со термална вода, а другиот не, меѓутоа со одлична формула. Јас лично сум навикната со овој на алоедермал и секогаш го земам. Мене многу ми одговара. Ти советувам да пробаш па сама одлучи си кој е подобар за тебе. Поздрав.
Јас ја користам пената на Frezyderm и ок ми е сега за сега , неделава почнав прв пат да користам вакви пени/гелови по препорака од гинекологот
Jas poslednite godini go koristam Neutro roberts, zadovolna sum no preporakite od ginekolozi se da ne se koristat apsolutno nikakvi gelovi i sapuni.
Од овој интимен сапун на Афродита со млечна киселина, алое вера и екстракт од јасмин сум презадоволна. - Доволно е мала количина за да се измиете. - pH му е 4,0 - Го користам секојдневно, не ми предизвикал никакви несакани реакции. - Мириса на еден од мојте најомилени парфеми, Dior - J'adore, тоа најверојатно се должи на јасминот. Многу женствен мирис. - Без парабен, парафин и силикон. - 200ml за нешто помалку од 200 ден.