Јас го користам повеќе од 2 години мислам, и ептен ми одговара. Не сум имала никаква рекација, така да ти го препорачувам да го пробаш.
Nesto skrapnav i nemam makedonski fond na tel. Dali go ima nekoja koristeno lactogyn intimniot gel? Vredi li za cenata? Jas recisi edna godina imam zgolemena kolicinja belo pranje so cudna zelenkasta boja i cuden miris. Sve imam probano i nisto ne pomaga , pa ostana uste ova da probam.
Имаш инфекција и интимен гел нема да ти помогне. Оди на гинеколог што побрзо да ти даде терапија, можно е да имаш кандида па ќе треба вагиналети да користиш
Тогаш ќе добиеш друга терапија, битно е да се открие што е во прашање. Според симптомиве мислам дека е кандида ама обавезно оди на гинеколог
Здр девојки да ми препорачате некој интимен гел што убаво мириса, и може да го смени природниот мирис на вагината, бидејќи само со вода не ми помага мене..А редовно одржувам хигиена, по можност од ДМ да набавам нешто..Позз
По препорака од гинеколог најдобар на нашиот пазар Eveline lacti med + со жолто Исто за мене добар е и Afrodita со камилица ! Ги има во ДМ
И јас ги имам гледано тие на Евелин , медицински се или? Не знам колку се добри а сакам да ги пробам. Исто како жолтиот на Евелин има и црвен против инфекции, па не знам кој да го пробам , дали жолтиот за секојдневна употреба или црвениот за инфекции. А гинеколот ти кажа дека се медицински или само го препорача?
Прашав само каков интимен гел да користам и ми кажа дека според некое истражување во МК според состав е најдобар тој жолтиот
Препорачајте некој производ за интимна хигиена, дали од бебешкиот шампон на бекутан или некој интимен гел. Ми треба за секојдневна нега давајќи пријатен мирис
Читам, повеќе девојки се задоволни од Jessa, која е разликата меѓу синиот и розевиот. Јас го купив розевиот, син немаше.