Здраво, да не знае некој каде можам да го најдам афродита од камилица гелот? Периодов не сум го видела во дм...
Zdravo zenski dali znae go ima li uste ovoj violetoviot intimen gel vo Zegin? Na nivniot sajt kako edinstven mi go dava ovoj beliot no ne sum sigurna dali e so istiot sostav, ovoj violetoviot e svet gral nemam nikakvi razor burns, ceskanja, peckanja no ete pri kraj mi e a ne mozam da najdam drug
Пред ден два го купив Лактогин интимниот гел со цел да ми исчезне вагиналниот исцедок , е сега не знам дали од гелот или се поклопи само али имам неподносливо печење, чешање , болка. Можно е да е од гелот? Или па од Нивеа интимото пред 2-3 недели го купив исто така и нешо да ми се испоремети од него.
@Biodevojka може мислење за ова средство? Aloe Barbadensis Leaf Juice Caprylyl/capryl Glucoside Pentylene Glycol Sodium Pca Glycerin Sucrose Cocoate Aqua (Water) Perfume (Fragrance) Lactic Acid Sodium Hyaluronate Arctium lappa (Burdock) root extract Citric Acid Sodium Benzoate Potassium Sorbate Се работи за MÁDARA Organic Skincare Hyaluron-Lactic Intim Wash. Спојлер: слика
Како да ти исчезне вагиналниот исцедок? Ако е провиден накај бел и не мириса, нормално е да го имаш. Сите имаме вагинален исцедок. Ако е густ, жолт или зелен, и лошо мириса, ниеден интимен гел нема да ти помогне. Со вакви симптоми што ги имаш, подобро е да отидеш на гинеколог и да те прегледа.
Здраво драга, базата е нежна. Како главен сурфактант има caprylyl/capryl glucoside кој воопшто не е агресивен со оглед на тоа што самиот сурфактант е помешан со масло кое на некој начин ја намалува агресивноста односно измивачката моќ на истиот. Пентилен гликолот е резултат на екстрактите кои се користени сигурно станува збор за гликолни екстракти. Ми излгеда сосема ок.
@Biodevojka каков е розевиот гел од Jessa со камилица? Јас го користев плавиот без мирис и бев задоволна. Но сега го немаше и го зедов розевиот.
Драга тој го немам пробано. И јас го користев тој без мирис синиот. Ако не ти е тешко стави ми декларација па ќе ти кажам.
Одлична ! И цена и квалитет Многу е нежна а вообичаено сум осетлива на многу интимни производи но од неа не , мириса совршено
Да го пофалам гелот на Фризидерм, пренежен и доста квалитетен, единствена мана му е паковањето малце не ми се свиѓа капачето е ептен тенка пластика не ми е сигурно се мислам дека ќе почне да тече од некоја страна. Предходно го користев плавиот на Јеса, гинекологот ми рече одма да го прекинам само не се распрашав зошто, вака ок е и долго трае, само ми беше чудно што читав толку позитивни мислења за него а после секое користење се осеќав иритирано како да беше многу агресивен за мене едвај чекав да го дотрошам, овој на Фризи понежен е повеќе ми одговара.
Ај прашај го гинекологот зошто. Јас ги користам од Џеса претходно плавиот, сега розевиот. И ок ми се.
мене ми кажа докторката за џеса прекинете да ги мачкате тие глупости па ми го даде тој од афродита и убав е вака