Еуцерин сапун користиш двапати дневно? И тоа ти е добро? Гинеколозите не одобруваат секој ден плакнење само со вода, а не двапати дневно со било какво средство.
Па не знам колку време ми трае, дали месец, месец и пол, секој ден го користам, некогаш и 2-3 пати. Значи некаде повеќе од 4 месеци континуирано сум користела. Го сменив затоа што е скап а исто сум задоволна и од оној од дм, jessa.
Само бебешки производи - гел за туширање и бебешка пудра. Порано користев секакви гелови скапи со полно хемии внатре и секогаш имав исцедок и непријатна миризба а сега сето тоа исчезна
Добри се и двата, разликата е во цената. Лактаџин е поскап околу 500-600 денари, а другиот моментално го користам го купив во зегин 275 денари и убав е.
Јас го користам веќе подолго време. Едно пакување трае сигурно два - три месеца, освен тоа добро пене и убаво мириса.
Haj chikos, jas si goristam gelce od DM za 99 denari na akcija sea mis e 199 den rozeva tuba kako krema za race, vnatre gelot e kako silikonski iiiii SOVRSHENO MIRISA, go zemav cisto onaka nemav doverba mn za nego bidejki cenata beshe preemnigu niska, ali lugjeee gelceto e vrv imav za okolu 2 3 meseci da kiristam id nego sosema malce se nanesuva i peni mnogu a i ke zastedite za plus nekor karmince, shamponce ili sl so ostatokot, probaj te i ke mi blagidarite svezina na intima drzi 24h i povekje, topla preporaka