Го користам овој од Афродита, добар е не иритира, нема мирис и евтин е PROBIOTIC THERAPY gel za intimnu negu, 200 ml
И јас одамна користев ама неколку доктори ми рекоа никако и оттогаш само вода, антибактериски сапун и понекогаш вода и камилица. А се сеќавам поодамна беше и чешање кога ми се јави, кандида мислев ќе шизнев, мислам дека па оттогаш ептен страв си набив. И кога го користев не гледав некој бенефит освен што бев под стрес повеќе мислејки дали ќе закачам инфекција некоја од него, поради состојките.
Препорака за интимен гел за туширање на интимни делови, до сега се миев со обичен течен сапун, но во последно време ме суши и ме чеша малце од сувост иако мачкам кокосово после тоа. По можност да го има во ДМ За Jessa веќе прочитав Дали Еуцеринот го има во ДМ живеам во странство затоа прашувам.
Јас никад нит иам користено, нит ќе користам интимен гел. Не се убави за миење. Најдобар до сеа сапун шо ми се покажал е еуцерин оној шо е ко масло, а после него ќе го наредам дав обичниот, розевиот и тој за нежна кожа. А на трето место ми се сите бебешки купки и шампони.
За туширање, Dove супер e и ја одржува кожата мека и свежа. За интимна нега користам Lactacyd. Се чувствувам некако свежо и чисто, мислам дека има во зегин