Јас користев од орифлејм, а сега си купив од маркет еден интимен јогурт произведен во Италија, направен со цветови од малина..
Јас го користам гелот од Орифлејм за интимна нега во комбинација со кремата...поубаво нешто не сум сретнала ,јас сум склона на инфекции и овие два производи за ништо не ги менувам...па кој се осетливи дефинитивно спасот е во овие два производи ви гарантирам..позз
Koristam Nivea i do sea ne sum imala problemi.Isto i Cliven mi e ok.A so obicen sapun nikako ne treba zasto nemaat ista pH so intimnata zona.
http://www.piram.it/pages/ITA/prodotto. ... 5555133849 Најдобар и препорачан од најдобриот гениколог во Источна Македонија... Го има во зегин...позз
Jас отсекогаш сум користела интимен гел,па сега брзо бев на гинеколог така за преглед и баш прашав и ми кажа да не користам повеке ми препорача некој како гел за туширање што течноста му беше многу чудна и едвај мирисаше на нешто,можеби на бебешко нешто,ај да видам како ми е сега
Јас откако почнав да ставам интимен гел еден од Авон почна непријатно да мирисам Сега не ставам повеќе. Стварно ми е грозно и ми е непријатно пред дечко ми. Не дека смрди многу ама онака некој тап неубав мирис има Се надевам ќе се среди, неколку туширања немам ставено интимен гел и не планирам никогаш повеќе да ставам.
Јас сакам да прекинам со гелот..иако досега се ми е ок..но ако не користам гел,незнам што би користела Инаку неможам,не се чувствувам убаво
Јас сега порачав од авон со камилица, досега се миев само со сапун и вода и сега сакав да пробам од гелов од авон. Една братучеда моја го користи и се фали па сега ќе видиме
maja8 a zadovolna si so bekutanot?zaso jas koristam nivea intmo ama velat detskte samponi se poadekvatni zatoa so se ponezni poblagi pa planram i jas da kupam bekutan.a gelot go koristis od bekutan ili?poz
Го користам шампонот Бекутан, и ок е, благ е, ама сега планирам да купам гел за Интимна нега на Еуцерин, една девојка ми го препорача како НАЈДОБАР
Го користам на Нивеа и ми е добрар задоволна сум предходно го котистев од Авон ама Нивеа ми е подобар