Побарај со восок за една употреба да те деп. се плаќа 50 или 100 ден плус јас кога закажувам нагласувам интима со чист восок позз
Така одев на почетокот , ама не е работата до восокот. Ај не пишувам ,ќе ги предомислам сите Може не сте нежни како мене
во Жанета Естетик во зградата до пајак служба, идам веќе година дена, девојките стварно многу убаво и брзо работат
А исто така има добро козметичко студио спроти AMC кај соборна, и таму се супер, само не знам како се со цените
Пред неколку страни зборував колку сум задоволна од шеќерната депилација во Александрија, а сега сум тука да кажам дека сум уште позадоволна од Инфлуенс. Во салонот работи една девојка (сопственичката) и е премногу љубезна, но не и непријатна. Девојката е многу прецизна и брза, ме среди за неверојатни 12 минути Салонот е стерилно чист, дури потсетува на амбуланта, што за мене е најважно. Малата разлика помеѓу Инфлуенс и Александрија е тоа што во Инфлуенс работи само сопственичката и навистина премногу ти посветува внимание, а и е значително почисто од Александрија. Цената е иста, 300 денари. По само четири шеќерни депилации влакната ми се значително изретчени, а и многу поспоро ми растат, две недели откако се депилирав и скоро и да ги немам, а ми е потребен повеќе од еден месец за да ги израснам доволно за депилација. Малку паѓам во искушение да ги избричам во „преодниот“ период, ама се држам Наскоро планирам да си се почестам со шеќерна депилација на цело тело, ептен уживам кога одам на депилација
do sega nikogas se.nemam depilirano, se bricam zosto mi e mnogu sram da odam.na depilacija, isto i za nozete se bricam.....
Бил ли некој на депилација во Миу Миу на ул. Христо Смирненски, во Скопје? Ако да, молам за искуство.
Veruvaj deka devojkite sto go rabotat toa te gledaat ko predmet da si ja zavrsat rabotata i cao prijatno isto ko ginekolozite netreba da ti e stram ili neprijatno sekoja vtora se dep. toa e rabota ko sekoja druga,presrami se ednas i sekoj pat zakasuvaj kaj isto devojce ako nemozes kaj bilo koja. Pozz
Devojki sakav da ve prasham,denes bev na depilacija ama na intimata imam i bemka koja e malku ispaknata,potoa doma primetiv deka na gakichkite imav malku krv bash kaj bemkata od shto gi tegneshe lentite.. Dali e strashno ?