Odi na sekerna depilacija ,probaj....zatoa sto jas posle takva depilacija nikogas nemam nitu potkozni nitu bruncinja...retko edno- dve
Go zemav aloe gelov, pa kako crveniloto da e namaleno Ama den pred toa lom se napraviv probuvajki potkoznite da gi izvadam so cupalica u stiskanje Preponive bozem depilirani ama ne se za na plaza da gi nosam
300 denari e komplet intima vo Alexandria kaj katolicka na ulica hristo smirnenski 48 ,jas tamu odam veke 2 godini I mnogu sum zadovolna
Не ги чепкај поткожните, и онака пак ќе ти излезат на исто место. Кога ќе се тушираш направи си пилинг со кафе и шеќер на тие делови да го отстраниш слојот на мртви клетки. Со кожен лекар се консултурав и ми кажа дека чаре за поткожните е ласерска депилација. Алое вера гелов е ок, не прави чуда, ама го намалува црвенилово и дава некое пријатно чувство. Ќе пробам со кокосово масло откако ќе го потрошам. Шеќерна знам има во Инфлуенс во Аеродром. Не можам да се наканам цела година да одам, имам уплав од депилација кај нас. Па веќе две години се депилирам со ленти или бричот по потреба. А баш би скала да одам, ама храброст нула.
Здраво може да ми предложите Добар салон во битола...што си ја знаат добро работата и што нема да има заборавени делови па после да биди џабе одењето хаха..прв пат ќе одам на депилација и дали да биди шеќерна или со топол восок..?
Девојки била ли некоја во Ред Мари (К.Вода) или во Крин козметичко студио (кај млечен) да сподели искуство?
во јануари правев операција на подкожно влакно и сеуште се чисти,јас се депилирам од околу ,дали смеам да се депилирам баш на рез ?
Дечки ај предложете некоја жена што депилира со шеќерна паста,во салониве некако ми е скапо за комплетна депилација. ??
Јас имав проблем со чешање. Како алергиска реакција да имав. Што се не пробав! И само ова ме смирува. Ми беше страв да одам на депилација заради чешањето после. Ова ептен ми одговара.
@kjukli оди во Инфлуенс, жената е навистина фина, пријатна и многу педантна. Мене кожата ми е толку осетлива на тој дел, што еве и со шеќерна ми излегуваат поткожни влакна... Можам да замислам што ќе биде ако отидам на депилација со восок - покољ. Штом јас издржувам и велам дека е добро, значи стварно е. Јас со години го бричев тој дел, многу, ама многу лошо од моја страна. Имам некаде и по 3-4 влакненца од корен, не можам да ви опишам колку ме болеше првите неколку пати депилацијата... сега веќе се далеку поизретчени. Отиди и пробај, немаш зијан. Иначе некој спомна овде за некоја крема со која поткожните побрзо избивале, кај да го барам тоа чудо?
Дузи година дена се канам да одам во Инфлуенс и никако не можам да се наканам..Имам и јас по 3-4 влакненца од корен знам како е, имам и поткожни кои веќе месец сигурно никако не може да излезат.. А тоа што се на поосетливи места.. Ама најверојатно ќе морам да се наканам. @Doozy
итноо ми треба депилаторка во Велес, препорачајте ми некоја или салон некој што добро работи, само не кај Дуда ќе ве молам.
Пред две недели прв пат бев, предходо дома само со брич. Болеше многу, но мислам зависи кај која како. Претпоставував дека ќе ме боли затоа што редовно со брич се правев и беа цврсти. Ама за подолг период пораснаа. Така да и следен пат ќе одам. Чувството потоа е многу убаво