Moze nekoj da mi preporaca nekoj dobar salon za intimna depilacija vo skopje Kako ste zadovolni i broj za zakazuvanje termin pisete mi vo lp
Мојата козметичарка ја открив преку другарка, ми ја препорача пред неколку месеци. Абе за ништо на светов не ја мењам жената. Пред се, многу е чист салонот, хартијата на која се лежи, ја менува после секој нормално, депилира со лентички кои се исклучиво за една употреба и менува повеќе од нив во текот на депилацијата. Никогаш не сум имала проблем после тоа - ни иритација на кожата, ни инфекција, ни ништо. Да не ја рекламирам тука, знам дека не смеам. Ако сака некој може да ми пише за бројче во ЛП
Лелеее до сега никогаш не сум се депилирала на козметичар многу мие страв луге а и срам мие, обично дома со брич,ама више неможам,сакам да одам на козметичар некој добар.А викаат некои дека многу болело и само поради тоа несакам да одам.
da ne bil na depilacija vo ovoj salon kade se naogja lokacija i kako bil zadovolen https://kupinapopust.mk/deal/index/kozmetika-depilaciјa-depilaciјa-na-intima-race-i-nadusnici-8509 pisete iskustva
Прв пат сакам да одам на козметичарка, ама не знам каква депилација е подобра: ладен/топол восок или шеќерна? Што би ми препорачале? Инаку до сега се имам бричено и многу ми е страв од болка, се толерира ли или да се напијам еден аспирин пред депилација?
Шеќерна според мене е најдобра. Инаку, не одам јас на козметичар, бев еднаш и никогаш пак, сум трпела болки ама тоа беше премногу, а уште полошо е за тие што претходно се бричеле. Не сакам да те плашам ама јас би си го избрала бричот со него да си се дружам наместо душа да испуштам на козметичар.
И јас користам шеќерна, презадоволна сум. Изретчени се премногу плус не е болно после првиот пат. Пробај, нема да зажалиш
Јас пробав неколку пати пред некоја година да направам сама дома шеќерна и не успеав, и од тогаш идам се кај едно девојче си работи дома и многу е ефтино. Дефинитивно е најдобро шеќерна депилација, кој си може сам да си направи уште подобро
Jas eve da vi pisam. Bev povtorno se izdepilirav na kozmeticar. Ubavini i ne se plasete tolku be.. I jas gi imav briceno ne boli tolku. I bez sram.. Tie kozmeticarki shto se ne se videle .. Inaku spomnav tecnost za potkozni vlakna no ne sum vo moznost da vi ispratam slika . Malo sisence e od 10 ml i pisuva DEPILEVE INTIMATE FOLISAN. Samo shto pocnav da ja koristam pa ne sum zabelezala nekakvi rezultati , sepak rano e. Ke vi pisam dopolnitelno dali e efikasna .. Pozdrav i so sreka na depilaciite
Aj pak jas da si prasam . Objavuva edna kozmeticarka na fb za ovaa depilacija so sekerna pasta. Aj kazete se sto znaete za toa. Dali moze na sekoj del od telo, dali e skapa, bolkata dali e pogolema, kakov efekt ima na vlaknata, bukvalno se me interesira. Spodelete mi vasi iskustva
Мене ми е многу страв до сега никогаш ништо не сум депилирала освен надусниците ☺ се сум во рака со брич..е сега веке сум бремена 8месец кај фатам кај не фатам ништо не гледам а страв ми е од депилација се мислев дали да си земам крем veet да си се намачкам така мозе ке фатам секаде..што би ми препорачале вие а мн ми се остри влакната мн ми е страв..