Носи обични гаќи нема врска тоа , и така се соблакаш таму . Ќе речеш сакам цело се таму , не се срами и така даваш пари . Не мора подготовка никаква , ти таму идеш да те подготват Уживај и не се срами . Кажи ни како си поминала
Подготовка-туширање пред депилација Инаку зависи.Не се стегај опушти се.Ако ти е првпат и ако имаш повеќе може да те боли но нее толку страшно.Се издржува
Зависи колки имаш за вадење и од тетката што ќе те прави.Некои прават дебели линии некои потенки но за 30 мин ќе бидеш готова како и да е
Треба со мали лентички , зашто е осетливо местото и полека . Боли најмногу таму повнатре Ама со тек на време ќе се навикнеш .. Трае 20 мин или така нешто ..
Мене сестра ми последен пат ме депилираше со силк рол он, го ставаш во сад со врела вода за да се растопи восокот и мачкаш. Болката е иста како на козметичар, не е ништо пострашно. Само не знам колку ќе успееш сама да се фатиш убаво насекаде. Јас преска пак купив рол он, нареден пат пак со него ќе ме депилира. Многу поефтино испаѓа за разлика од козметичар. Порано по 600-700 ден. давав на козметичар, а ова рол онот е помалку од 200 ден. а за цело тело има.
Идев порано на козметичар и не ме болеше,ме средуваше целата тип-топ,сега условите не ми дозволуваат да одам на козметичар и употребувам од се по нешто,веет крема,брич,имам такво женско машинче за бричење,ама никако не е како депилацијата.
Девојки сакам да ве замолам за нешто кажете ми некој добар салон за депилирање и каде што не е многу скапо... ми треба за депилација на нозе и интима ... смачено ми е веќе да се депилирам дома ајде чекам одговор (салонот да е во Ск )
оди спроти димитар влахов во мичурин кај зградите има ознака незнам како се викаше салонот мислам дека е 450 денари интима и нозе.
и ако ти текне како се вика...пиши...а ако има уште некоја од вас што знае би било пожелно да пишете... tnx срцки
Порано се депилирав во козметички салон со топла депилација и постојано имав инфекции, така да....во салон никогаш повеќе.Наводно го фрлаше восокот кој го употребуваше точно на интимниот дел, ама од кај ние знаеме дека откако ке искочиме преку врата не го враќаат назад. Незнам само како може да лажат дека на висока температура изумирале бактериите кога најмногу им одговара висока температура за разможување а исто и на кандидата. Потекува крв скоро кај секоја од нас, тоа се меша, ужас.Тоа е мислење и на дерматолозите. Мој совет ви е да си најдете нешто за депилирање по дома, со другарки взаемно и слично. Поздрав
Здраво девојки! Епа вака.. Ги прочитав сите коментари во врска со интимната депилација, и сега сум во тотална забуна. На 15 овој месец имам закажано депилација, нозете и интимниот дел. Е сега нозете ги имам веќе депилирано и тоа не ми е непознато, но интимниот дел прв пат ке го депилирам. Досега интимните влакна ги имам отстранувано со брич и крема. Но сега сакам да се издепилирам. Па читајќи ги коментарите се збунив.. Дај кажете ми што е подобро ладна или топла депилација. И тоа отприлика колку боли.. Поради тоа што можам да трпам болка но до одереден степен. Некои велат дека не боли многу, некои дека било умирачка и сега сум тотално изгубена, дури и страв ме фаќа ми иде да ја откажам депилацијата.. . Ако може некоја од вас да ми излезе во пресрет, да ми подобјасни малце што е како е, да се опуштам колку толку. Ви Благодарам однапред!
Јас денес бев прев пат во еден салон во Драчево и ми ги издепилираа нозете ,интима и раце за 400 денари. Значи нозе и интима заедно 300 плус рацете 100 ,вкупно 400. Доколку сакаш да ти кажам за овој салон пиши ми во лп ќе ти дадам бројче да се јавиш.
А после депилацијата ќе можам веднаш да се впуштам во сексуални односи и да уживам, т.е. да не ме болит?