Девојче очигледно имаш нежна кожа затоа така. Најдобро со депилација во некој салон. Кремите веет се исто како со брич да се поминуваш. Еднаш депилација - цел месец раат.
ја се депилирав во студио Крин и сум презадоволна максимална посветеност и одлична работа притоа и релакс атмосфера. искрено го препорачувам
Пред изгледа...поосетливи сме тогаш,ама ако ептен мораш стисни заби и немај гајле...па појак пол сме нели
Па таму има жлезди...за депилација незнам баш..можеш со брич само што тоа ќе треба почесто да го правиш...а за депилатор незнам,некој што користи такво таму нека ти помогне
Devojki jas koristev bric do sega no se resiv za depilacija pa ke ve prasuvam koja e idealna dolzina na vlaknata za depilacija oti mi se seuste kratkicki od bricot a ne mi se ceka oti e leto. Falavi odnapred
Не мора да значи. Две недели ги чував влакната на нозете и пак не им беа за депилирање. Туку, Кукле јас бев во Инфлуенс. Премногу ми се допадна како работи девојката. Ептен сум задоволна. За 10 минути бев готова, а не болеше ич. Многу е педантна, чисто е, менува такви за лежење, работи со ракавици. Јас топло ја препорачувам.
Позади Капитол во Аеродром во уличката право на некои 100м од лево има знак. Јас малку се изгубив и се збунив, ама е на 1мин од Капитол.
Bjuti beti boop vo novo lisice do skoloto ej bi si prezadovolna zenata e profesionalec,intima vosok za edna upotreba.
Јас се депилирам во салон нозете и препоните до ладен восок бидејки подобро ми ги вади дури и тие помалите влакненца, а интима со топол бидејки е деликатно место...
Девојки сакам да ве прашам,после интимна депилација кај козметичар со топол восок ми излегуваат мозолчиња кои после 2-3 дена ми изчезнуваат но со секоја депилација повторно ми излегуваат.Дали е тоа од восокот или од спрејот што го користи козметичарката за после депилација,и дали да отидам на гинеколог.Инаку во тој салон се депилирам од коа започнав со депилација и нема никаков проблем ни на рацете ни на нозете.