Ве молам кажете ми некој добар салон во Ново Лисиче или Аеродром. Јас со години сама се правам али сега сакам да пробам некој салон.
се изненадив открив козметички салон што интима ја прави за 200 денари и задоволни се луѓе од тој салон не е некој запустен на 2-3 места низ скопје го има
Јас брзо дознав дека има една жена дома шо депилира со шеќерен восок, една другарка оди кај неа.. јас си имам стална козметичарка и топ ми е дури можам да кажам и како психолог ми се наоѓа ахахахах
Здраво, прашањево може не е на место, ама сакам да ми препорачате козметички салон кадешто убаво депилираат веѓи... Имам лошо искуство па затоа прашувам...
Site vlaknenca gi odstranuvam so sekernata pasta.Edinstvena mana na ovaa depilacija e sto mnogu sitni vlaknenca ne gi odstranuva,od prosta pricina sto gi vadi vlaknata od koren,sto mislam deka e najbitno.Moj sovet sekogas odete na depilacija so ubavo porasnati vlakna za se ubavo da se ischisti.Pozzz
Препорака за козметички салон во Ск каде што убаво депилираат со шеќерна паста и ве молам кажете ми и цена плус. Благодарам.
Женава работи дома и со шеќернс паста за 1 употреба. Многу убаво раб 150 зима ако си за утре ќе ти пишам лп за бројче и локација.